Lányok/Nők Miért szeretitek a japán animét? És miért vonzódtok a cuki vágottszeműek iránt? És miért gyógyultok ki ebből a mániából nagy korotokra?
Ez elég buta kérdés, mintha azt kérdeznénk miért szeretem a filmeket.
Azért szeretem az animéket mert találtam olyanokat amik megfogtak a történetükkel/zenéjükkel/animációjukkal. Mert vannak olyan animék amik tele vannak szerethető karakterekkel és számomra közel álló témákat dolgoznak fel.
Az ilyen cuki "idol" ázsiai fiúk sose vonzottak, csak a barátnőimet. Gondolom nekik bejönnek a feminim fiúk.
Szerintem nem 'gyógyulnak ki', egyszerűen lecseng az az animemánia ami jellemezte őket tizenévesen. Egy idő után picit megkomolyodnak, már nem csak az anime érdekli őket, és bár még mindig szeretik az animéket (vagy az ázsiai fiúkat) már nem csak és kizárólag erről beszélnek. Tapasztalatból mondom, én is rajongtam már néhány dologért betegesen, de aztán egy-két hónap, vagy év után ez lecsengett (de még mindig szerettem az adott dolgot.)
16/L
Ha buta a kérdés akkor nem kell rá válaszolni ;)
De látom csak a mérgezés megy, amit megszokhattunk a magyaroktól.
Lol
Az ázsiai fiúk azért feministák, mert nem annyira kanosak mint mondjuk egy európai? :D
Ezt szépen összehoztad.
Lényegtelen, úgy is csak arra válaszoltok amiben nektek lenne igazatok, amiben én nekem van igazam arra nem válaszoltok vissza.
Ezért jöttél fel napikérdésre? Ha buta a kérdés nem kell rá válaszolni, ezt még leírhatom 100x is. :) De megszokhattuk a magyaroktol h nincs jobb dolguk és utálják a saját származásukat.
Jujj, de felkapta valaki itt a vizet.
Senki nem "mérgezett" senkit, és senki nem utálta a sajtát származását, nem értem miről beszélsz.
A 'buta kérdést' meg ne vedd már annyira a szívedre, nem azt írtam hogy te vagy buta. "Nem kell rá válaszolni" De válaszoltam, és megjegyeztem hogy szerintem buta. Nem kell egy vélemény miatt hisztis kislányt játszani.
Itt te kötekedsz kedves kérdező. Feltettél egy kérdést,innentôl kezdve az válaszól rá aki akar,és úgy ahogy akar.
Azért szeretem az animéket mert jobban kifejezi az érzelmeket,és mert sokkal több érzelem van benne. Nem,nem az ázsiai vágott szemű pasik miatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!