Lányok/Nők Miért szeretitek a japán animét? És miért vonzódtok a cuki vágottszeműek iránt? És miért gyógyultok ki ebből a mániából nagy korotokra?
A mangát jobban szeretem, de a jó animét is szívesen megnézem.
NEM vonzódok a japánok iránt, sőt, de attól csinálhatnak jó dolgokat.
Nem gyógyulok ki, 28 vagyok, és szívesen olvasok mangákat.
1) Hosszú lenne megmagyarázni. Még tiniként szerettem meg, amúgy is mindig vonzott a rajz és rajzolt dolgok. Ez nálam Disney-vel indult, animékkel folytatódott. Valljuk be, ritkán lehet nyugati rajzfilmekben olyan grafikát látni, mint sok animében. Szeretem azt is, hogy sokféle, mindig találok a hangulatomhoz valót, és persze élő filmben is igaz ez, de a rajzolt megvalósítás sokszor tud művészibb lenni. Természetesen igényes animékről beszélek. Azt is szeretem bennük, hogy sokszor hiányt pótolnak (értsd: nyugati műben nem találok megfelelőt), illetve egy másfajta életszemléletet mutatnak meg. A pszichés témákat, érzelmeket sok anime nagyon jól tárgyalja.
2) Nem vonzódom a "cuki vágottszeműek" iránt.
3) Nem gyógyultam ki belőle. 41 vagyok. :P A férjem mindjárt 38, ő sem gyógyult ki belőle. Diplomáink vagy felelősségteljes állás ellenére sem. ;) Bocsi, hogy csalódást kell okoznom a sztereotípiáiddal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!