Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit vegyek apámnak születésnap...

Mit vegyek apámnak születésnapjára?

Figyelt kérdés

Szép estét mindenkinek!25-én lesz édesapám születésnapja, tudom még odébb van, de nem akarok beleesni abba a hibába, mint tavaly, hogy az utolsó utáni pillanatba vettünk neki a testvéremmel ajándékot.Én valamilyen kerti eszközre gondoltam, de igazából már van itthon mindene.Pontosabban a fűkasza pont most romlott el, viszont ugyebár egy valamire való fűkasza 80-100 ezernél kezdődik és azért annyit nem szeretnénk költekezni.Esetleg valakinek valami ötlet.Elsőrban háztartási/kerti eszközre gondolok, de bármit meghallgatom.

Köszönöm!

2023. júl. 13. 21:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne az az ár amit rá tudsz szánni?
2023. júl. 13. 22:11
 2/23 A kérdező kommentje:
Maximum 30 ezer Ft.Tudom nem sok, de szerintem nem az számít, hogy mekkora értékben veszünk neki ajándékot.
2023. júl. 13. 22:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szándék a lényeg és nem pedig az ár. Bár 30ezer már elég szép összeg. Kicsit utána nézek és küldök ötleteket :)
2023. júl. 13. 22:20
 4/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2023. júl. 13. 22:21
 5/23 A kérdező kommentje:
Gondoltam én itt már mindenre.Nagy kertünk van, sok a munka főleg most nyáron, csak az a baj, hogy már mindene van szinte.
2023. júl. 13. 22:22
 6/23 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg ez?

2023. júl. 13. 22:23
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm erre még nem gondoltam, de egyébként jó ötlet.Eddig szerintem ez a nyerő.Esetleg még egy-két ötlet?Valami hasonló
2023. júl. 13. 22:25
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

De szeret is kertészkedni vagy csak csinálja mert kell?! Aztán lehet hogy egy napi horgászjegynek jobban örülne a barátaival.

Hány éves?

2023. júl. 13. 22:27
 9/23 A kérdező kommentje:
53, soha sem szeretett horgászni.Igen, nagyon szeret kértészkedni.Szabadideje nagy részét kint tölti.Amire én gondoltam a szerszámtartó az még nincs itthon vagy esetleg locsoló tömlő csak azt nem tudom, hogy rendes fűre(tehát nem műfűre)érdemes-e, vagy szoktak-e venni?
2023. júl. 13. 22:29
 10/23 anonim ***** válasza:
Ha nem volt ötletem mindig azt csináltam, hogy mindenből vettem a szüleimnek a kedvenceikből. Kedvenc csoki, kávé, tea, ha dohányzik a kedvenc cigije+ szél öngyújtó +cigitárca, kedvenc ital, kedvenc dezodor, anyukámnak ugyan ezt csak nőiesebb dolgokkal (pl hajfesték, smink amit használ stb stb) az egészet becsomagolni egy akkora dobozba amibe befér egyben, és akkor kap egy full hasznos ajandekkosarat
2023. júl. 13. 22:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!