Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit vegyek apámnak születésnap...

Mit vegyek apámnak születésnapjára?

Figyelt kérdés

Szép estét mindenkinek!25-én lesz édesapám születésnapja, tudom még odébb van, de nem akarok beleesni abba a hibába, mint tavaly, hogy az utolsó utáni pillanatba vettünk neki a testvéremmel ajándékot.Én valamilyen kerti eszközre gondoltam, de igazából már van itthon mindene.Pontosabban a fűkasza pont most romlott el, viszont ugyebár egy valamire való fűkasza 80-100 ezernél kezdődik és azért annyit nem szeretnénk költekezni.Esetleg valakinek valami ötlet.Elsőrban háztartási/kerti eszközre gondolok, de bármit meghallgatom.

Köszönöm!

2023. júl. 13. 21:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Lidlbe is szokott lenni tök jó szerszámkészlet, esetleg ott is érdemes körülnézni. Ha szeret kávézni egy jó kávéfőzőt is tudsz venni neki 30bol már simán.
2023. júl. 13. 22:31
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Családi program egy kertészeti kiállításon? Aztán egy ebéd,süti kávé ?
2023. júl. 13. 22:32
 13/23 A kérdező kommentje:
10-es lehet, hogy akkor ez lesz, de még agyalok rajta mindenesetre köszönöm mindenkinek!
2023. júl. 13. 22:33
 14/23 A kérdező kommentje:
Esetleg még valaki valamilyen kerti gép akár akkus akár hagyományos?
2023. júl. 13. 23:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Árukereső.hu-nezz körül
2023. júl. 13. 23:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
2023. júl. 14. 00:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Pár különleges facsemetét, aztán közösen elültetitek.
2023. júl. 14. 01:00
 18/23 anonim ***** válasza:
93%
Hát bocsi, de szerintem fűkaszát, meg olyan dolgot, ami munkához kell pofátlanság venni. Ez kb olyan, mint nőnek porszívót vagy háztartási gépet. Ezeket veszed mert szükséges mindenképp, de nem szülinapi ajándéknak. Ajándéknak neki, személyre szóló dolgot vegyél. Vagy valami élményt, ahova anyukáddal elmennek.
2023. júl. 14. 05:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a fontos milyen dolgot veszel neki, hanem az hogy felköszöntitek! A gesztus ami a legfontosabb, hogy érezze, fontos és szeretik. Én megkérdezném mire van szüksége még? ha szerszámba gondolkodsz, hisz ő fogja használni! Én édességeket, zoknit, alsónadrágot, és sógortól pl, sört is szoktam kapni! természetesen a torta vagy bármi más sütemény mellett. De ez mindenkinél szerintem kicsit más, ki mit és hogy tart szemelőt, a legfontosabb az még is ha a család mindvégig számít rá! és persze oda vissza is igaz, ez a szeretet.
2023. júl. 14. 05:54
 20/23 anonim ***** válasza:
A fa csemete ötlet nagyon tetszik és akár lehet hagyomannyá növelni, így mire idős lesz lesz egy szép árnyékos,ligetes kertje ahová kiulhet olvasni rejtvenytfejteni.
2023. júl. 14. 06:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!