Mit vegyek apámnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
Szép estét mindenkinek!25-én lesz édesapám születésnapja, tudom még odébb van, de nem akarok beleesni abba a hibába, mint tavaly, hogy az utolsó utáni pillanatba vettünk neki a testvéremmel ajándékot.Én valamilyen kerti eszközre gondoltam, de igazából már van itthon mindene.Pontosabban a fűkasza pont most romlott el, viszont ugyebár egy valamire való fűkasza 80-100 ezernél kezdődik és azért annyit nem szeretnénk költekezni.Esetleg valakinek valami ötlet.Elsőrban háztartási/kerti eszközre gondolok, de bármit meghallgatom.
Köszönöm!
2023. júl. 13. 21:59
21/23 anonim válasza:
Nekem is a facsemete ötlet tetszik legjobban. Meg mellé esetleg ajándékkosár, vagy valami élmény. Az akkus fűkaszával az a gond, hogy abból is, ami minőségi, szintén legalább 80-100 ezer forint, a 30ezrest biztos nem fogja célnak megfelelően használni, az max fűszegélyvágásra jó és 20 percenként tölteni kell. Amúgy a szerszám is jó ötlet, az én párom is a szerszámoknak örül a legjobban, csak azt nehéz eltalálni, hogy pontosan olyan legyen amire szüksége van, mert nem értek hozzá.
22/23 anonim válasza:
Van neki profi metszőollója?
Egy eredeti Felco metszőolló nagyon szép ajándék.
23/23 A kérdező kommentje:
Az még nincs
2023. júl. 14. 15:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!