Anya jogosan akadt ki?

Figyelt kérdés

Beszelgettünk és feljött a téma, hogy idős korában mi lesz vele, fogom e ápolni?

Mondtam, hogyha már nem tud magáról gondoskodni, akkor fogadok egy ápolót. Erre nagyon kiakadt, hozzám vágta, hogy ő bezzeg törölte a fenekem, amikor kellett, és ezzel itt hagyott.

Ő 50, én 18, szóval még nagyon nem aktuális. Jogosan akadt ki?

2023. júl. 4. 22:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező: teljesen más szituáció egy gyereket pelenkázni, mint egy demens, romló állapotú felnőttet, mert a gyerek belátható időn belül szobatiszta lesz, a demens felnőtt pedig egyre rosszabb állapotba kerül, lehet agresszív is anélkül hogy tudna róla...
2023. júl. 5. 05:27
 22/29 anonim ***** válasza:
98%
Ezt én is megkaptam apámtól. Vállat vontam és ott hagytam - amilyen sok jót kaptam tőle az életem során, örülhet, amiért nagyritkán beszélek vele, de ha lerobban, azt majd szépen megoldja magának, engem egyáltalán nem érdekel.
2023. júl. 5. 07:24
 23/29 anonim ***** válasza:
98%
Ha én öreg leszek és ilyen helyzetbe kerülök, engem remélem majd berak otthonba a gyerekem. Egy ilyen személy ápolása mellett nem lehet normalis életet élni. Miért keseríteném még a gyermekem életét? Egy jó otthonban, a képzett szakemberek sokkal jobban tudnak majd ápolni.
2023. júl. 5. 07:43
 24/29 anonim ***** válasza:
96%

Nem akadt ki jogosan. Eleve hülyeség olyanon kiakadni, ami egyáltalán nem is aktuális. Ez a tipikus esete annak, hogy vesszünk össze a semmin.

Egyébként meg ő vállalt gyereket, tudta, hogy gondoskodni kell a gyerekről. Úgyhogy eleve nem is jó érv, hogy azért ápold, mert ő törölte a feneked.

Az ápoló meg szerintem sokkal szakszerűbb és jobb, mint egy laikus. Úgyhogy mondhatjuk, hogy még jobban is gondoskodnál róla, ezért nincs is oka kiakadni.

Majd mutasd meg neki a válaszokat :D

2023. júl. 5. 09:15
 25/29 anonim ***** válasza:
90%
Én sem azért fogok szülni,hogy aztán elvárjam,hogy viszont pelenkázzon,fürdessen. Előbb akasztanám fel magam,mint hogy arra kerüljön sor.
2023. júl. 5. 09:26
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a fura, hogy 18 évesen ilyen kérdésekkel zaklat anyukád. Szinte még te is gyerek vagy, Jézusom... Nem volt jogos a kiakadása. Szerintem aki megteheti, hogy ápolót vagy egyéb szakszerű segítséget fogadjon a beteg/ idős hozzátartozója mellé,ott nincs kérdés,mit kell lépni. Főleg úgy, hogy az illető dolgozik, esetleg gyerekei vannak,akiket támogat, aktív életet él stb. Baromi sok áldozattal és lemondással tud járni egy ilyen helyzet.

Ideális esetben nem azért szül valaki gyereket, hogy majd legyen,aki pelenkázza. Normális szülő ilyet nem is várna el soha.

2023. júl. 5. 14:09
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
9-es, barátnőm az emelt ápolásin van, az is szar és h...gy. Gratula, ha pár tízezer forinttal ki van fizetve a párod, addig is annyit keresett?
2023. júl. 5. 14:16
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"Erre nagyon kiakadt, hozzám vágta, hogy ő bezzeg törölte a fenekem, amikor kellett,..."

Ez egy tipikus proli hozzáállás. Két nagy sebből is vérzik ez a fantasztikus érvelés. Az egyik az, hogy nagyon nem ugyanolyan egy 2 éves gyereket tisztába tenni, meg egy 92 éves öregembert. Azon túl hogy nem egy kellemes és élménydús dolog egy 90 valahány éves embert tisztába rakni naponta 5-ször, ott van az a hatalmas lelki teher is, hogy milyen állapotban van a szülő.

A másik, hogy a gyerekvállalás gyakorlatilag választott dolog, de a szülők gondozása nem

2023. júl. 5. 23:55
 29/29 anonim ***** válasza:
41%

Úristen, #9, hogy tehettél ilyet a barátnőddel? Hogy hagyhattad? Minden szempontból hátránnyal indul az ilyen nő, eleve kiesik a munka világából, totális beszűkül, ha vége az ápolásnak, baromi nehéz lesz munkát keresnie, az önéletrajzban borzalmasan mutat jónéhány kihagyott év.

Nem szabad ilyet csinálni!

2023. júl. 6. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!