Jogosan akadt ki apám?

Figyelt kérdés
3 éve kaptam telefont karácsonyra, idén lett volna már négy éve.Ma kiment a töltőfészek,mondtam apueknak,anyu aztmondta hogy vagy megcsinaltassuk,vagy veszunk ujat, ma kibirom. Erre apa ramformedt,hogy en semmit se becsulok meg, meg hogy hogy tudott elromlani ha mellette még 3 telefont hasznalok,kozbe meg csak egyet, de az is az egész családé,amit anyám kapott,és azt is egy nap max 3x kérem el jatszani. Jogosan akadt ki? Vagy ha nem,akkor mit csinaljak,hogy megértse,hogy nem én rontottam el?Egy barátnőm egy évbe kapta velem, és neki azóta már a masodik telefonja van.

2016. máj. 5. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
még egy telefonommal se volt ilyen problémám, mindig óvatosan dugom-húzom. Valamennyi felelősséged neked is van, de egy 3 éves telefontól valóban nem lehet csodát várni.
2016. máj. 5. 19:20
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
A kiakadás és a förmedés akkor sem jogos, ha egy hetes telefont ejtettél volna ki a tizedikről. Mindent meg lehet kulturáltan tárgyalni.
2016. máj. 5. 19:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ma már jó ha egy telefon kibírja 3 éveg. 4 év már csoda.
2016. máj. 5. 19:23
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem apukád nem rád haragszik. Csak simán bosszantja, hogy havi 220 orat dolgozik, higy meglegyen mindenetek de mindig jon valami plusz amire költeni kell. Persze nem helyes hogy rajtad vezeti le. Várd meg még nyugodtabb lesz es szepen beszéld meg vele. :)
2016. máj. 5. 19:26
 5/17 A kérdező kommentje:
Jol keres és nem öli meg magát a munkával. Fél éve egy olyan helyen dolgozik,ahol 8 órától 5 ig kell dolgoznia, és akkor áll meg pihenni mikor ő akar, heti többször pestre jár, ezt is fizetik neki,egy hónapra több mint 80.000 forintot keres, és azt csinalja amit szeret. Tehat nem lenne nagy dolog venni egy telefont.. Nem ez a baja,hanem az,hogy "nem becsülöm meg"..
2016. máj. 5. 19:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elkezdted a leírást, azt hittem kőgazdagok vagytok.

"egy hónapra több mint 80.000 forintot keres, és azt csinalja amit szeret."

És semmi se telne venni egy újat?! Ugye tisztában vagy vele, hogy a 80-100ezer az lófsz??

A telefonnal ettől függetlenül nincs igaza, mert a mostaniak jó ha 3 évet bírnak, de azért legyél tisztában vele, hogy apád nagyon keveset keres és egyáltalán nem biztos, hogy csak úgy megteheti, hogy vegyen egy telefont.

2016. máj. 5. 19:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
szerinted havi 80 ezer ft sok pénz??
2016. máj. 5. 19:44
 8/17 A kérdező kommentje:
Jó,én ukrajnában lakom, itt nem forint van, csak tippeltem,de ugy latszik rosszul,Havi 50-55 ezer grivenyt keres, ebből egy telefon max 3 ezer grivnya, nem halunk bele.. És igen, magyarba dolgozik,szállást nem kell fizetnie, az utat mindig a főnökei fizetik,ebés, hétvégén, ebéd plusz vacsora is,stb.. szoval..
2016. máj. 5. 19:51
 9/17 A kérdező kommentje:
ebéd*
2016. máj. 5. 19:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
10-zel kell szorozni, szóval az 55ezer hrivnya, az elég jó kereset még Magyarországon sem!
2016. máj. 5. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!