Jogosan akadt ki apám?
Figyelt kérdés
3 éve kaptam telefont karácsonyra, idén lett volna már négy éve.Ma kiment a töltőfészek,mondtam apueknak,anyu aztmondta hogy vagy megcsinaltassuk,vagy veszunk ujat, ma kibirom. Erre apa ramformedt,hogy en semmit se becsulok meg, meg hogy hogy tudott elromlani ha mellette még 3 telefont hasznalok,kozbe meg csak egyet, de az is az egész családé,amit anyám kapott,és azt is egy nap max 3x kérem el jatszani. Jogosan akadt ki? Vagy ha nem,akkor mit csinaljak,hogy megértse,hogy nem én rontottam el?Egy barátnőm egy évbe kapta velem, és neki azóta már a masodik telefonja van.2016. máj. 5. 19:17
11/17 anonim válasza:
mármint még Mo-n IS jó kereset!
12/17 anonim válasza:
Tényleg? Hol élsz kedves utolsó?
13/17 anonim válasza:
55.000*10 az nem jó kereset utolsó? Màr ha annyival kell szorozni
14/17 anonim válasza:
Kedves #12!
Ma Magyarországon az átlagbér 250e Ft. A 550e Ft ennek több, mint 2-szerese. Nyiván ebből magánrepülőre nem futja, de azért nem rossz pénz az.
15/17 anonim válasza:
És mi alapján jött ki az átlag? Honatyáink fizetése is beleszámít? :D
Biztos nem az én közalkalmazotti minimálbérem nyomja meg :D
16/17 anonim válasza:
17/17 kovpet válasza:
"Ma Magyarországon az átlagbér 250e Ft."
Bruttó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!