Jogosan esik rosszul, amit apám csinál?
Mikor nekem új laptopom lett, a régit apának adtam. "Régi" = kb 3 éves, simán futottak rajta 1-2 éves játékok is, ugyan nem maxon, de elvitt kb mindent. Tök szerettem igazából, tök jó kis gép.
Mióta apának adtam, megállás nélkül szidja. De pl olyanokért, hogy fél órát morog, hogy nem tölt "az a sz..r", inkább kidobja, stb, mire rájön, hogy nem dugta be rendesen a töltőt... Ehhez hasonlók. Szóval a gépnek semmi baja, mégis utálja valamiért.
Nagyon rosszul esik, mert tényleg jót akartam vele, és azt hittem örülni fog neki.
Jogosan érzem így?
Nem lehet,hogy veled van baja?
Anyámnak rengeteg dolga van,így suli után én főzök heti 3x.
Apám sosem kér belőle.Később megtudtam azt,hogy "megvan rám sértődve".Az nem derült ki konkrétan miért...de ez már lassan 2 hónapja így megy.Nagyon dühítő.
Kérdezz rá szerintem ,hogy van-e baja veled!a 40es éveiknek végén járó apák borzasztóak,és sosem lehet tudni mi dúl bennük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!