Szerintetek jogosan akadt ki ezen? (Lent)
Na szóval van Androidra egy program, a Dead Yourself.
Ezzel bárki arcát ilyen Walking Dead-es zombivá lehet alakítani.
Anyámnak tetszett is, csináltunk párat az enyémről, meg az ő arcáról is, csak szórakozásból.
Aztán amikor az övéről csináltunk akkor mondogatta hogy mutassuk már meg apámnak. Meg is mutattuk, erre kiakadt hogy milyen hülyeség, meg tiszteletlenség hogy anyámból fél hullát csinálok! Aztán mondta anya hogy ő akarta mutatni, de ő azt mondta hogy hülyék vagyunk!
Jogos volt ?
2-es!
Neked . .
Az én szüleim a snapchates filtereken is jókat szórakoznak.
Apukádnak nem volt jogos a reakciója szerintem
Nem tudom, min lehet egy ilyen helyzetben kiakadni.
Néha nem értem az embereket. Olyan apróságokon felhúzzák magukat és másokat, aminek értelme sincs.
Miért lenne tiszteletlenség, ha anyukád is jól szórakozott?
És ezt miért nem mondtad meg neki?
Apukád nem érti a viccet, és elég beszűkült a látóköre.
A második ugye azt írta, hogy vicces az app.
Nem értem a reakciódat rá.
Ha szerinted nem az, akkor miért használtad?
Hát zombivá változtat, elég ijesztő egyeseknek . .
De anya maga is mondogatta hogy csináljak már képeket!
Mellesleg, nem tudom...Ijesztő lehet, ha elütnek egy embert, megölnek egy ártatlan állatot..De ez, nos nem tudom.
Mások vagyunk, ez tény, de ez azért jócskán túl van reagálva.
Hány éves vagy?
Apukádnak nincs humora, vagy nem olyan alpári, mint a miénk. Nekem öcsém mutatta be az appot, meg az egész családnak is. Még a nagyim is röhögött rajta.
De ilyen apróságon akkor se érdemes kiakadni szerintem, ha egyáltalán nem tetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!