Jogosan akadt ki anya? Kérjek bocsánatot? 15/L
A szituáció a következő: Ezen a héten ballagok(általánosból). Ruha, haj, köröm, smink...próba. Én kipróbáltam 3 variációt sminkre, anya szerint egy se volt jó. Azt mondta, hogy ő kisminkel. Én mondtam, köszi anya, de kérlek ne sminkelj ki, hisz tudod, hogy utálom ha az arcomon matatnak(illedelmesen mondtam). Erre megsértődött. És lehordott mindennek.
Magyarázat: Anya máskor is sminkelt ki, a végén pedig mindig én jöttem rosszul ki. Az én hibám volt, hogy pislogok, hogy mozog a fejem (pedig próbáltam ellene tenni), hogy hátra hajlítom a nyakam (anya olyan erősen nyomja az ecsetet, hogy hátranyomja), hogy nem szeretem ha az arcomon matatnak, hogy nem tudok hosszú ideig egy helyben maradni (hiperaktív vagyok). Ezek a hibák végett mindig ordibálás, megsértődés lesz anya részéről. Én csak hallgatok, pedig nagyon bánt, hogy olyanért szid, amiről nem tehetek. :(. Dühében mindig félbe hagyja a sminket amit csinál (nagyon szépen sminkel, de sokáig). Néha meg is üt, meg én vagyok a béna, a balfácán... Nagyon rossz élményeim vannak, ha anya sminkel. Magamat sminkelni nagyon szeretem. De olyan érzésem van, hogy anya azt is megutáltatja velem.
Tehát én voltam a bunkó, vagy anyának van igaza?
engem az a tény fogott meg leginkább, hogy manapság az általános iskolások is sminkelhetik magukat?
viszont az egész eljárás egyikőtök részéről sem volt szép..
Anyukád felfújja
Ez az, hogy mi a francnak kell sminkelni egy általános iskolai ballagásra? Meg köröm? Műköröm? És mindenből próba?
Nem az esküvődre készülsz!
A hajat fodrász csinálja és nem az arcomon. A sminket meg én csináltam.
Nem tudom mért kell a smink miatt okvetlenül kozmetikushoz rohanni. De ezt csak te értheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!