Jogosan akadt ki anya? Kérjek bocsánatot? 15/L
A szituáció a következő: Ezen a héten ballagok(általánosból). Ruha, haj, köröm, smink...próba. Én kipróbáltam 3 variációt sminkre, anya szerint egy se volt jó. Azt mondta, hogy ő kisminkel. Én mondtam, köszi anya, de kérlek ne sminkelj ki, hisz tudod, hogy utálom ha az arcomon matatnak(illedelmesen mondtam). Erre megsértődött. És lehordott mindennek.
Magyarázat: Anya máskor is sminkelt ki, a végén pedig mindig én jöttem rosszul ki. Az én hibám volt, hogy pislogok, hogy mozog a fejem (pedig próbáltam ellene tenni), hogy hátra hajlítom a nyakam (anya olyan erősen nyomja az ecsetet, hogy hátranyomja), hogy nem szeretem ha az arcomon matatnak, hogy nem tudok hosszú ideig egy helyben maradni (hiperaktív vagyok). Ezek a hibák végett mindig ordibálás, megsértődés lesz anya részéről. Én csak hallgatok, pedig nagyon bánt, hogy olyanért szid, amiről nem tehetek. :(. Dühében mindig félbe hagyja a sminket amit csinál (nagyon szépen sminkel, de sokáig). Néha meg is üt, meg én vagyok a béna, a balfácán... Nagyon rossz élményeim vannak, ha anya sminkel. Magamat sminkelni nagyon szeretem. De olyan érzésem van, hogy anya azt is megutáltatja velem.
Tehát én voltam a bunkó, vagy anyának van igaza?
2001-ben ballagtam.. 14 évesen( 1 hete voltam 14)
Nem, enm sminkeltem, sőt a körömlakk is tilos volt, leszámítva az átlátsző.
Először 16 évesen sminkeltem, de a középiskolában szolidan már előbb lehett volna, körömlakk is szolidan volt engedélyezett..
Általanosban konkrétan jöttek a körömlakklemosóval az ofők, ha méis rajtamaradt hétvégésről..
Most nem a 80-as évek van és nem is 2001. Sajnos vagy nem sajnos 2014-ben szokás sminkelni, körmöt festeni 15 évesen, sőt elárulok egy titkot, szexelni is szoktak. Felgyorsult a világ. Emészéttek meg és adjatok tanácsot a Kérdezőnek, mert teljesen normális stílusban írta le a problémáját.
Kedves Kérdező! Szerintem mondd el Édesanyádnak finoman, kedvesen ugyanezt, amit nekünk leírtál. Megértem, hogy csinos szeretnél lenni, de nem kell túlzásba vinni, lesz még egy ballagásod 18 évesen ami sokkal nagyobb dolog lesz!:)
Legközelebb mondd meg neki, hogy köszönöd a segítséget de boldogulsz magad is. Próbáld meg te megcsinálni a sminked ha meg elakadsz valahol kérj tőle segítséget.
(Egyébként a kérdés első fele valóban megtévesztő, én is minimum egy esküvői szépségcsapatra asszociáltam)
én is idén fogok ballagni. de semmi smink. sosem sminkeltem és egy ideig még nem is akarok. neked mire jó ez??? most komolyan! Én is kibírom nélküle, pedig nem mintha olyan szép lenne a bőröm (sőt..) !!!
másrészt meg irigyellek hogy ez a legnagyobb problémád
Bocsi, nem fogok privátot írni. :D
Akkor Felsőhegy, Ada vagy Csóka :D
Jaj nem baj! Csak azt hittem akartál valamit... :D
Holnap ballagok kb. ilyenkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!