Miért nem érti meg apám, hogy én nem ő vagyok és más döntéseim/gondolataim vannak, mint neki? 19/L
mert a nõk hülyék, mi férfiak pedig a teremtés koronái vagyunk, mibdenkor mindenben igazunk, van az ostoba nõkkel szemben. :D
de komolyan, picit minden pasi így gondolkodik, apád csak jót akar, de õ a saját élettapasztalataira támaszkodik. erre való a kamaszkori lázadás, amin át kellene esned, hogy megtanulja, hogy nem mindig mérvadó a véleménye, tapasztalata.
Volt olyan barátnõm, akivel azért kellett szakítanom, mert hagyta, hogy az apja kikösse neki, hogy fél 9re haza kell érnie szombaton... hozzáteszem 28 éves korában.
Én már átestem a lázadó korszakon(úgy 11 éves koromtól 17-ig), sőt talán pont miatta még most is tart valamilyen szinten. Na de pl az már tényleg nem jó, ha 28 évesen még mindig itt tartanak viszont én nem vagyok ilyen. És pont ezért köt belém, mert mindig ellenszegülök. Tudom, hogy jót akar, de nem értem miért nem érti meg, hogy én egy más ember vagyok nem pedig ő, önálló gondolkodással...
# 3/3 Igen és nem tudja elfogadni, hogy neked az a fontos, nem?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Anyám volt hasonló helyzetben még régen, tízen évesen.
Lovagolt, kézilabdázott, és ápolónőnek tanult, ösztöndíjat ajánlottak neki egy pesti kórházban, ha oda megy majd dolgozni, mikor végzett Egerben. Amikor jött a pasikorszak, az apja átment féltékenybe, de olyan szinten, hogy nem engedte sportolni,mert mindig abban a hitben volt, hogy az éppen aktuális pasijával találkozik. Emiatt anyámnak fel kellett adnia a lovaglást és a kézizést is, de az apja Pestre sem akarta elengedni. Olyan durva féltékenységi rohamai voltak, hogy anyám alig töltötte be a 18-at és elköltözött otthonról. Most 44 éves, és csak mostanság kezd az apja rájönni, hogy mekkora paraszt volt anno...
Kérdező, nem tudsz tenni ellene, hagyd rá a dolgokat, és éld úgy az életed, ahogy te akarod. Ne hagyd, hogy rángasson, és ne hagyd hogy tönkretegye az életedet a vaskalaposságával. Ha végképp nem bírod, költözz el amint lehet, és kezdj új életet. Apád előbb utóbb rá fog jönni, hogy nem vagy játékbaba.
20L
6-os vagyok
Vagy próbálj meg vele leülni, és értelmesen átbeszélni a dolgot. Nem mindenkivel lehet, de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!