Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadt ki anya? Kérjek...

Jogosan akadt ki anya? Kérjek bocsánatot? 15/L

Figyelt kérdés

A szituáció a következő: Ezen a héten ballagok(általánosból). Ruha, haj, köröm, smink...próba. Én kipróbáltam 3 variációt sminkre, anya szerint egy se volt jó. Azt mondta, hogy ő kisminkel. Én mondtam, köszi anya, de kérlek ne sminkelj ki, hisz tudod, hogy utálom ha az arcomon matatnak(illedelmesen mondtam). Erre megsértődött. És lehordott mindennek.

Magyarázat: Anya máskor is sminkelt ki, a végén pedig mindig én jöttem rosszul ki. Az én hibám volt, hogy pislogok, hogy mozog a fejem (pedig próbáltam ellene tenni), hogy hátra hajlítom a nyakam (anya olyan erősen nyomja az ecsetet, hogy hátranyomja), hogy nem szeretem ha az arcomon matatnak, hogy nem tudok hosszú ideig egy helyben maradni (hiperaktív vagyok). Ezek a hibák végett mindig ordibálás, megsértődés lesz anya részéről. Én csak hallgatok, pedig nagyon bánt, hogy olyanért szid, amiről nem tehetek. :(. Dühében mindig félbe hagyja a sminket amit csinál (nagyon szépen sminkel, de sokáig). Néha meg is üt, meg én vagyok a béna, a balfácán... Nagyon rossz élményeim vannak, ha anya sminkel. Magamat sminkelni nagyon szeretem. De olyan érzésem van, hogy anya azt is megutáltatja velem.

Tehát én voltam a bunkó, vagy anyának van igaza?

2014. máj. 26. 17:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
60%
Anyád idegbeteg.Lehet régen kufircolt már vagy csak szimplán ilyen.
2014. máj. 26. 18:06
 12/30 anonim ***** válasza:
33%
CSak engem zavar, hogy a tanévnek három hét múlva lesz vége, és akkor ballagnak általánosból?
2014. máj. 26. 18:10
 13/30 anonim ***** válasza:
60%
8-as vagyok: Azért azt nem nevezném próbának, hogy otthon egy 15 éves kislány festegeti magát, de nekem mondjuk teljesen mindegy. Csak az esküvői gyakorlatokból indultam ki, amikor szakember csinálja a hajat, sminket...stb....És nem otthon laikusként próbálkozunk. Nem értem az miért próba.
2014. máj. 26. 18:12
 14/30 A kérdező kommentje:
Vajdasági vagyok. Nem tudom Magyarországon mikor ballagnak vagy mikor nem. Na jó ezt nem tudhattad.
2014. máj. 26. 18:12
 15/30 anonim ***** válasza:
11%
Csak 5 hét múlva van ballagás nem?
2014. máj. 26. 18:18
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
Anyukád problémája nem te vagy.
2014. máj. 26. 18:24
 17/30 anonim ***** válasza:
78%
Vajdaságban most pénteken ballagnak általánosból. És igen, a szolid smink megengedett.
2014. máj. 26. 18:26
 18/30 anonim ***** válasza:
27%

Nem értem miért fújjátok fel ennyire. Valószínűleg úgy értette hogy elpróbálta a ruhát, a sminket amit viselni szeretne a ballagáson. Miért baj az, ha csinos szeretne lenni?

Amúgy Kérdező, szerintem anyukád nagyon felspanolta magát a dolgon. Nem a te hibád volt :)

15/l

2014. máj. 26. 18:45
 19/30 anonim ***** válasza:
40%
Egyessek most se tagadják meg önmagukat, és úgy csinálnak, mintha ők 15 évesen sose sminkeltek volna stb. Ha normálisan közölted anyáddal, akkor ő hibázott, ha hisztizve, akkor mindketten. Ja, és itt senki ne jöjjön azzal, hogy neki nem volt fontos szépen kinéznie a 8.-os ballagásán. Nevetséges, de az ítélkezés az megy.
2014. máj. 26. 18:45
 20/30 anonim ***** válasza:
45%

Nekem is az a legdurvabb, hogy altalanos iskolas kislanyt minek kisminkelni, meg ruhaproba, meg korom..

Mi annak idejen a nyolcvanas evekben egyszeruen tiszta unneplot vettunk, hajunkat kifesultuk, ennyi volt a keszulodes.

2014. máj. 26. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!