Jogosan akadt ki anya?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok mindig csak a baj volt a hosszú hajammal nem is szerettem meg jól se állt csak anya erőltette mindig hogy legyen szép hosszú hajam.Elmentem levágatni rövidre mert olyat szerettem volna.Amikor haza értem anya jól le cseszett hogy lehetek ilyen igénytelen meg hogy nézek ki meg hogy olyan vagyok mint egy leszbikus.Szerintem sokkal jobban áll mintha hosszú lenne.Folyamatosan ezzel piszkál azt mondta nem engedi meg hogy még egyszer levágassam pedig én így érzem jól magam.Ma is ahogy haza értem a suliból megkérdezte hogy én akkor most a lányokat szeretem-e.És akkor még én nem is szólhatok vissza neki semmit mert rögtön én vagyok a rossz.

2014. nov. 12. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy jól esett volna neki, ha megbeszéled vele, de azért szerintem ő is kicsit erősen fogalmazott. Este még mindig leülhetsz vele, és elmondhatod neki, hogy miért döntöttél így, miért tetszik jobban, hátha megtaláljátok a közös hangot.
2014. nov. 12. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Legközelebb mondd meg neki, hogy muter ez az én hajam, van sajátod azt növeszd ha akarod.
2014. nov. 12. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
neki milyen haja van?
2014. nov. 12. 16:20
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem, nem jogosan. Nem hat éves vagy, hanem 16.

Nem is értem anyukádat, mert oké, neki nem tetszik így, hát növessze meg a saját haját, ne rád erőszakolja azt, ami szerinte szép!

Meg ez a leszbikus szurkálódás, rettenetesen gyerekes..

De miért ellenkezik ennyire a rövid haj ellen?

24/N

2014. nov. 12. 16:21
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Amikor a nők/lányok frizurát változtatnak, annak elég komoly oka szokott lenni. Mi történt veled, hogy pont most vágattál? Amúgy, ha az én lányom lennél, én nem szólnék, hacsak nem valami piros-zöld-lila kakastaréjos hajjal állítottál volna be. Próbáld megbeszélni anyukáddal, hogy így érzed jól magad, ezt könnyű kezelni, hamarabb megszárad hajmosásnál stb. Anyukád nem gondolja komolyan a leszbikusságot, azt hiszem mérgében mondta neked. Ne szólj vissza, békésen kéne beszélni vele.
2014. nov. 12. 16:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Számomra érthetetlen, nekem meg megnöveszteni nem engedte anyám, én mindig hosszú hajat szerettem volna, azt sem tudtam felfogni, hogy miért.

Szerintem nem volt jogos, 16 éves vagy, igazán eldönthetnéd magad, hogy hogy milyen hajat horj. Még ha zöldre festetted volna, akkor megérteném, de így.

2014. nov. 12. 16:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Anyának hosszú haja van neki jól is áll.Nem tudom miért ellenzi ennyire a rövid hajat.Csak azért váltottam mert nem szerettem sosem a hajamat mindig is rövidet szerettem volna.Egyik barátnőmnek is rövid is tök jól áll neki..
2014. nov. 12. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire lett rövid? Szerintem mindenki döntsön már a saját hajáról, ha neked macerás és nem szereted akkor miért ne vágathatnád le?
2014. nov. 12. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen biztos azt válaszoltam volna erre, h igen és a barátnőm beszélt rá:P

Mondjuk a te anyukád nemtom mit reagált volna rá:P

2014. nov. 12. 20:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

úristen milyen emberek vannak..

lány vagy,kamasz vagy,divatosan akarsz kinézni... atyaúristen...

2014. nov. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!