Jogosan akadt ki anya?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok mindig csak a baj volt a hosszú hajammal nem is szerettem meg jól se állt csak anya erőltette mindig hogy legyen szép hosszú hajam.Elmentem levágatni rövidre mert olyat szerettem volna.Amikor haza értem anya jól le cseszett hogy lehetek ilyen igénytelen meg hogy nézek ki meg hogy olyan vagyok mint egy leszbikus.Szerintem sokkal jobban áll mintha hosszú lenne.Folyamatosan ezzel piszkál azt mondta nem engedi meg hogy még egyszer levágassam pedig én így érzem jól magam.Ma is ahogy haza értem a suliból megkérdezte hogy én akkor most a lányokat szeretem-e.És akkor még én nem is szólhatok vissza neki semmit mert rögtön én vagyok a rossz.

2014. nov. 12. 16:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki, hogy zavart, utáltam, sokat kellett vele vesződni most kényelmesebb.

Adu: és képzeld, anyu, a srác, akiért oda vagyok (ha nincs, sem baj), megdicsérte, hogy mennyire jól áll.

De én simán bevállaltam volna a barátnős dumát is, vagy ha továbbra is leszbinek nevez, kiosztom, mert prasztság.

2014. nov. 13. 06:41
 12/12 anonim válasza:
Istenem... ez nagyon nevetséges és undorító, neked alkotmányos jogod van rövid hajat vágatni, főleg, ha a hosszú nem áll jól :P Nem értem, mért csinálnak egyesek ekkora agyalást a hajjal kapcsolatban, siralmas... Én ettől a leszbikus dumától vagyok rosszul, hát basszus, én a lányokat is szeretem, és hosszú hajam van, és eléggé csajos vagyok... na és? XDXD Ez undorító, és szexista hozzáállás.
2014. dec. 7. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!