Tényleg akkora bűnt követtem el? Jogosan csinálta ezt anya?
Reggel felhívott anyu, hogy a fagyasztóból vegyek ki 1kg húst és csináljam meg pörköltnek, meg vegyek egy csomag tésztát és főzzem ki hozzá.
A pörit meg is csináltam még délben, de úgy voltam vele, hogy mivel péntek van anya csak 4 után ér haza, én pedig most úgy sem vagyok éhes..szóval majd később kifőzöm a tésztát.
Levittem a kutyust kicsit sétáltatni, mert már kaparta az ajtót. Lent eszembe jutott, hogy este mondta anyu, hogy mossam ma le az erkélyajtót meg nála az ablakokat, mert jönnek mamáék holnap, és neki nem lesz ideje.
Igaz, hogy mikor feljöttem bekapcsoltam a gépet, hogy zenét hallgassak ablak mossás közben, de bármire megesküszöm, hogy nem facebookoztam, csak a zene miatt volt bekapcsolva.
Úgy voltam vele, hogy azt gyorsan megcsinálom aztán meg a tésztát, de anya hamarabb jött és elkezdett ordibálni, hogy csak ennyit kért, de ilyen megbízhatatlan vagyok, hogy ezt sem tudom megcsinálni. Próbáltam elmondani neki is, amit itt leírtam, de csak idegesebb lett és az egész fazék pörköltöt kiborította.
Pedig egy csomót küszködtem vele, mert most csináltam egyedül másodjára.. az elsőt nagyon elrontottam, ezért igyekeztem, hogy ez most jó legyen.
Erre meg sem kóstólta. :(
Ez kb. félórája volt, de azóta hozzám se szólt. Az utólsó mondata az volt, hogy se ma, se egész hétvégen nem tehetem ki a lábam a lakásból.. és hétfőn első dolga lesz, hogy kikapcsoltatja a netet, mert azt hiszi amiatt nem csináltam meg a tésztát!
Tudom, hogy fél munka, nem munka.. esküszöm megakartam csinálni, de nem tudtam, hogy ma korán fog jönni.Jót akartam, de megint rosszul sült el.:(
Szerintetek mennyi idő múlva kérjek bocsánatot? Bár, kicsit Ő is megbántott azzal, hogy kidobta a pörit, mert jó kedvel csináltam és abban bíztam, hogy izleni fog neki.:( Viszont Ő sose fog bocsánatot kérni (talán neki nem is kell), csak nem tudom én mikor tegyem meg.
A tésztát már délelőtt megvettem, csak nem csináltam meg.
Igen, kiborította.. Sajnos sokszor viselkedik mostanában így. :(
Nem értem, minek pattogott anyukád, a tészta megvan 10 perc alatt, és akkor is feltehetted volna főni, amikor már otthon volt. Még csak nem is olyan dolog, ami miatt felfordulás lenne a konyhában. Különben sem mondta, mikor csináld meg.
Én biztos nem kérnék bocsánatot a helyedben, és soha nem is főznék neki többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!