Tegyük fel hogy a szüleidnek van annyi pénze hogy sosem kellene dolgoznod.
Elmennél egyetemre egy olyan szakra ami érdekel, de nem azért hogy majd munkát találj vele. Sokat utazol a szüleiddel, mindened megvan , és a szüleid addig tartanak el korlátlanul amíg csak akarod mivel nem probléma a megélhetés.
Max akkor dolgoznál, ha találsz olyat amit nagyon szívesen csinálsz, és azt is csak részmunkaidőben, amikor kedved van, úgy hogy nem érdekel mennyit fizetnek. Vagy belekezdel valamilyen vállalkozásba. De az is majd ráérne akkor, ha kiélted megad 35-40 évesen.
Minden ilyen öngyilkosságra jut 100 vagy 1000, aki meg azért lesz öngyilkos, mert mókuskerékben él.
Dolgozik, kínlódik, élete nincs.
A barátok pont akkor kopnak el, amint családosok lesznek.
Nincs idejük, beszűkülnek a gyerekre, babócáról szól 0-24-ben az élet.
Ha van pénzed és időd lesznek barátaid, aki ezzel a lehetőséggel sem tudta élvezni az életet az tényleg menthetetlen.
2023. jún. 29. 13:51
52/55 anonim válasza:
Szerintem az éppen elég ok az öngyilkosságra, ha valaki egy irodában dolgozik reggel 8-tól aztán hazamegy a feleségéhez meg az idegesítő gyerekeihez... :D
2023. jún. 29. 15:09
53/55 anonim válasza:
52 hozzád hazajárt apád,meg anyád?Mert te most is idegesítő vagy,milyen lehettél gyereknek?Nadr viccet félretéve,nem mindenkinek az álma a semmittevés,van aki értékes akar lenni az életben,és nem rühell dolgozni.Van aki szorgos,meg van aki here.Én biztos megbolondulnék,ha nem lenne más életcélom,csak a családi vagyont költeni.Egy idő után még megvan mindenem,nem vágyom semmire,hiszen minden ruhám menő, márkás új,minden menő utazáson részt vettem, akkor és azt veszek amit akarok.Utána akkor mi a cél?Ráadasul az ilyenekkel általában érdekbarátaik,érdek házastársuk van.Nem mondom,hogy mindig,de nagy %-ban.Azt is szar lehet ám tudni,hogy Gizi azért a barátnőm,mert sok a della.
2023. jún. 29. 15:17
54/55 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy megtapasztaltam az érem mindkét oldalát, és ezerszer is a hasznosság (legyen az bármilyen, egyeseknek degradáló munka), mint a semmittevés és heverészés a nagyvilágban. Utóbbi mentálisan garantáltan leépít, akkor meg mi értelme bárminek is.
2023. jún. 29. 15:25
55/55 anonim válasza:
Zenélnék. Persze csak akkor, ha a szüleim a haláluk utánra is kellően be tudnák biztosítani a megélhetésem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!