Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te. sem dolgoznál soha ebben...

Te. sem dolgoznál soha ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a szüleidnek van annyi pénze hogy sosem kellene dolgoznod.

Elmennél egyetemre egy olyan szakra ami érdekel, de nem azért hogy majd munkát találj vele. Sokat utazol a szüleiddel, mindened megvan , és a szüleid addig tartanak el korlátlanul amíg csak akarod mivel nem probléma a megélhetés.

Max akkor dolgoznál, ha találsz olyat amit nagyon szívesen csinálsz, és azt is csak részmunkaidőben, amikor kedved van, úgy hogy nem érdekel mennyit fizetnek. Vagy belekezdel valamilyen vállalkozásba. De az is majd ráérne akkor, ha kiélted megad 35-40 évesen.

Te is ezt csinálnád ebben az esetben?

2023. jún. 27. 20:54
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

A munka nem csak azt jelenti, hogy 8-16ig nyomod monoton valami koszfészekben idiótákkal körbevéve aprópénzért.

Én a munkám által tettem szert kapcsolatrendszerre, tapasztalatokra, élményekre, önbizalomra, egzisztenciára és még sorolhatnám.

Tök jó dolog, ha tele vannak az ősök, de ez még édeskevés ahhoz, hogy kiteljesedjél, és ehhez bizony szükség van egy hivatásra is.

2023. jún. 28. 00:17
 22/55 anonim ***** válasza:
65%
AZ aki itt előadja, hogy kőgazdagként mennyire jó lenne továbbra is alkalmazottként dolgozni, engdelmeskedni egy idióta menedzsernek, végezni valami fantörpikus munkát, az egyértelműen demonstrálja, hogy miért nem kőgazdag és miért is nem lesz soha az...
2023. jún. 28. 00:19
 23/55 anonim ***** válasza:
39%
22. neked jó egyszerű elképzelésed van a munka fogalmáról :)
2023. jún. 28. 00:23
 24/55 anonim ***** válasza:
85%
Hát nézd, nagyon sokáig magas szinten dolgoztam pénzügyi, tanácsadó és IT szektorban, jó egyetemekre jártam és komoly projektekben vettem részt, magas fizetésért. Ettől függetlenül mindig is gyűlöltem és alig vártam, hogy megszabaduljak tőle.
2023. jún. 28. 00:25
 25/55 anonim ***** válasza:
24%

A belekezdel szónál elvesztettel de amúgy tuti nem dolgoznék

Hacsak nem lehetnek mondjuk szupermodell, akkor igen

Akik kőgazdagok nem értem miért dolgoznak tovább

Bennem nyomást okozna a túl sok pénz

Most is beyonce turnén van

Képtelen lennék úgy megerőltetni magam hogy a férjem milliárdos dollárban…. Meg nekem is van több száz milliom

2023. jún. 28. 01:01
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen addiktív személyként nagyjából a 20-25 év lett volna meg ilyen feltételekkel. Úgy, hogy van, volt felelősségem, volt visszatartó erő. Ne legyek minden nap részeg, ne kurvázzak minden nap, ne szerencsejátékozzak minden nap. Lényeg a lényeg már 20 éve halott lennék, és sok bánatot okoztam volna ezzel a szeretteimnek. Így egy teljesen szubjektív, egyedi esetként nem fogadtam volna el ezt az életmódot. Így se lett, lesz túl jó vége.
2023. jún. 28. 01:01
 27/55 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy ülnék otthon. Van az ismerőseim között iliárdos. A gyerekei mind mentek egyetem után dolgozni.
2023. jún. 28. 01:09
 28/55 anonim ***** válasza:
79%
27 és mégis mi a faxnak? 😂😂
2023. jún. 28. 01:21
 29/55 anonim ***** válasza:
100%

Megakarnak felelni a társadalomnak, szülőknek.

Ami durva, hogy sokszor jó pozíciókba kerülnek, elveszik olyanoktól a helyet, akiknek kell a pénz.

2023. jún. 28. 01:27
 30/55 anonim ***** válasza:
70%
Egész nap kokoz-nék meg spangli-nák Aztán rá unnák, és utazgatnák és akkor előbb utóbb szembe jönne a valóság...És elkezdenék egyszerű munkákat amivel a társadalom hasznos tagja lennék étel osztás ilyesmi
2023. jún. 28. 01:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!