Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te. sem dolgoznál soha ebben...

Te. sem dolgoznál soha ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a szüleidnek van annyi pénze hogy sosem kellene dolgoznod.

Elmennél egyetemre egy olyan szakra ami érdekel, de nem azért hogy majd munkát találj vele. Sokat utazol a szüleiddel, mindened megvan , és a szüleid addig tartanak el korlátlanul amíg csak akarod mivel nem probléma a megélhetés.

Max akkor dolgoznál, ha találsz olyat amit nagyon szívesen csinálsz, és azt is csak részmunkaidőben, amikor kedved van, úgy hogy nem érdekel mennyit fizetnek. Vagy belekezdel valamilyen vállalkozásba. De az is majd ráérne akkor, ha kiélted megad 35-40 évesen.

Te is ezt csinálnád ebben az esetben?

2023. jún. 27. 20:54
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
90%
Én olyan alapítványt hoznék létre, ami kóbor állatok műtétjére gyűjt, valamint menhelyi állatok elhelyezését segítené. Régen a gazdagoknak is kutya kötelességük volt valami jó ügy mellé állni, ami Amerikában meg Nyugat-Európában máig dívi.
2023. jún. 28. 01:57
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

19

Ki mondta, hogy dolgozni csak alkalmazottként lehet?

2023. jún. 28. 01:58
 33/55 hosszúhajú ***** válasza:
100%
nekem azért lenne igényem arra hogy én saját magam is elérjek valamit, önbecsülés szempontjából. ok, nem napi 8 órában, de mindenképpen el akarnék érni valamit, mondjuk lehet ez valami önkéntes meló is akár egy életen át, misszió stb... ami pénzt ugyan nem hoz, de értelmes és nemes célra használhatom magam, mert csak úgy éldegélni egy ideig oké, de utána üres. ami biztos hogy hagynék időt magamnak hogy megtaláljam azt ami valóban boldoggá tesz, sok mindenbe megpróbálnám magam, hiszen nem siettet a pénzhiány.
2023. jún. 28. 02:03
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

"Max akkor dolgoznál, ha találsz olyat amit nagyon szívesen csinálsz"

Ez pont nem azt jelenti, hogy ne akarna az ember dolgozni.

Sokáig kifejezetten szegény körülmények között éltünk (jó, azért étel, fűtés, víz, villany mindig volt), de így is az volt a célom, hogy olyan munkám legyen, amit szeretek, vagy legalábbis nem utálok csinálni. És fiatalabb koromban sokat gondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha kvázi korlátlan pénzem lenne? Vagy ha mondjuk megnyerném a lottóötöst? És mindig arra jutottam, hogy akkor is dolgoznék. Mondjuk kicsivel más formában, és biztos, hogy nem alkalmazottként, de 100%, hogy dolgoznék.

2023. jún. 28. 02:50
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Tsnulj sokat a penzrol,h ne vegxek el /ne csaljak ki/ne forgassanak ki a vagxonodbol,ha a szuleid meghaltak.!!
2023. jún. 28. 04:38
 36/55 anonim ***** válasza:
89%
De dolgoznék mert nem akkarnám hogy elfogyon a szüleim megtakaritása meg én pár hét után unatkoznék.
2023. jún. 28. 05:14
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Hobbit fejlesztenék vállalkozássá, írnék, üzletet vennék valami érdekes koncepcióval. Csak úgy tengeni-lengeni, utazgatni hosszú távon nem tesz jót. Ki kell használni, hogy van befektethető pénz.
2023. jún. 28. 07:08
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

Én nem dolgoznék, de én amúgy is mindig utáltam a munkámat, iskoláimat, stb. (Ezzel a végzettséggel amúgy sokan csináltak karriert és menő vállalkozást, én nem .)

A lényeg, hogy soha nem voltam olyan helyzetben, mint amit a kérdező írt, de egy barátnőm igen. Ő olyan szakon tanult az egyetemen, amit szeretett, arra sem kellett gondolnia, hogy majd el tud-e helyezkedni vele (végül el tudott volna, de fillérekért, idióta főnökkel, így hagyta a francba. Egyszem lány, szüleivel beutazta már a fél világot, és most is jól elvan, 34 éves. Szüleinek van 6 ingatlanuk megyeszékhelyen, ezek ki vannak adva, tehát ha majd valamikor a szülők nem lesznek, ez akkor is bőven eltartja majd őt. A helyében én sem törném magam ebben az esetben.

2023. jún. 28. 10:23
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleimnek lenne pénze,az nem azt jelenti,hogy nekem van.Ezen kívül én marhára unnám magam semmittevőként.Biztos,hogy dolgoznék,azt nyilván azért élvezném,hogy nem kell mindenárn valami kaka állást is elfogadom hogy ne haljak éhen,de tuti hogy még akkor is dolgoznék valamit,ha nekem saját magamnak lenne olyan vagyonok,hogy életem végéig megélljek csak abból.
2023. jún. 28. 14:07
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezt csinálnám. Hálás lennék a szüleimnek, és elfogadnám, ha támogatnának az életkezdésben egy lakással, de alapvetően a magam kenyerét szeretném megkeresni. Mindenképp olyat tanulnék és dolgoznék, ami érdekel, és hálás lennék, ha az anyagi támogatásuk által több lehetőséget használhatnék ki a képzésem/karrierem építése során, de hosszútávon arra terveznék, hogy saját magamat és később a családomat én tartsam el, ne a szüleim.

Egyébként én azt tanultam, amit szerettem volna, és most az a munkám, ami vágytam és szeretem csinálni. Ha választhatnék, akkor is pont itt lennék. :)

2023. jún. 28. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!