Tegyük fel hogy a szüleidnek van annyi pénze hogy sosem kellene dolgoznod.
Elmennél egyetemre egy olyan szakra ami érdekel, de nem azért hogy majd munkát találj vele. Sokat utazol a szüleiddel, mindened megvan , és a szüleid addig tartanak el korlátlanul amíg csak akarod mivel nem probléma a megélhetés.
Max akkor dolgoznál, ha találsz olyat amit nagyon szívesen csinálsz, és azt is csak részmunkaidőben, amikor kedved van, úgy hogy nem érdekel mennyit fizetnek. Vagy belekezdel valamilyen vállalkozásba. De az is majd ráérne akkor, ha kiélted megad 35-40 évesen.
Dehogy csinálnám ezt. Értékes ember szeretnék lenni, nem ingyenélő.
2023. jún. 27. 20:58
2/55 anonim válasza:
Persze. Nem is mennék el valami f*stos gyárba 3 műszakba 250e-ért.
2023. jún. 27. 20:58
3/55 anonim válasza:
Valamilyen karitatív munkát végeznék.
Pl jogot tanulnék, és rászorultakat védenék. Vagy civil szervezetnél dolgoznék.
Esetleg művész lennék, író vagy képzőművész. Vagy kutatnék valamit.
Biztosan valamilyen értéket, nyomot szeretnék hagyni a világban.
2023. jún. 27. 21:05
4/55 anonim válasza:
Ehhez nagyon kellene szeretnem a szüleimet, hogy mindig belük lógjak, és ők tartsanak el... az meg valahogy sosem sikerült...
2023. jún. 27. 21:06
5/55 anonim válasza:
Én hálás lennék a szüleimnek, ha ilyen szabadságot biztosítanának nekem. Én élnék a lehetőséggel.
2023. jún. 27. 21:06
6/55 anonim válasza:
És mi van ha holnap autobalesetet szenvednek, meghalnak?
Milliardokat hagynak rám, hogy sose kelljen dolgoznom?
2023. jún. 27. 21:18
7/55 anonim válasza:
Max olyasmit csinálnék ami egyben hobbi is.
2023. jún. 27. 21:22
8/55 anonim válasza:
Nem. Ha ilyen lehetőségem lenne,akkor is csinálnék valamit. Nyilván nem kihasználós robot munkát végeznék. De akkor is próbálgatnám mihez van érzékem, kedvem. Jól hangzik hogy a szülők eltartanak, de a valóságban ez nem iylen buli szerintem. Mindenképp kell értrlmes elfoglaltság,különben el lehet kallódni így. Elég megnézni pár sztárkölköt, csak a buli meg a drog, pia..nem jó az.
2023. jún. 27. 21:28
9/55 anonim válasza:
Elmennék pénzügyet tanulni, hogy a szüleim jelenlegi pénzét hogyan tudom befektetésekkel a saját jövőbeli pénzemmé tenni. Emellett kertészkednék! Sokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!