Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dolgoznátok várandósan a...

Dolgoznátok várandósan a jelenlegi helyzetben óvodában?

Figyelt kérdés
Ha óvodában dolgoznátok, ahol épp karanténban van két csoport, bemennétek dolgozni, vagy minél előbb táppénz? Meg úgy általában is, egy óvodában szinte mindig van beteg gyerek.
2022. jan. 23. 06:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak a Covid miatt, de amugyis influenze szezon, allandoan taknyos kolykok kozott terhesen. En szemely szerint tappenzre mennek.
2022. jan. 23. 07:01
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Barátnőm óvónő, amint megtudta, hogy terhes, maga a főnöke (de az orvos is amúgy) mondta, hogy írassa ki magát. Azért jelen helyzetben ez erősen veszélyeztetett munkakör sajnos, oltás ide vagy oda.
2022. jan. 23. 07:04
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Pont ebben a helyzetben vagyok! Nagyon mérlegelek mi lenne a jó döntés.

A főnökömmel még nem beszéltem, jövőhéten megyek megint orvoshoz, kikérem a véleményét. Szíved szerinte te mit választanál?

2022. jan. 23. 07:20
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem. És nem csak ebben a helyzetben, hanem egyébként sem.
2022. jan. 23. 07:21
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Sima influenzaszezonban dolgoztam végig. 36 hetesen mentem csedre, 38. héten szültem.
2022. jan. 23. 07:27
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Ém simán bejárnék. Voltam már covidos, nem egy nagy szám.
2022. jan. 23. 07:51
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Covid előtt is eljöttem, mi nagyon sokat vártunk az első babánkra, nem akartam kockáztatni.
2022. jan. 23. 08:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Én óvónő vagyok, péntek óta pozitívak a terhes tesztjeim, de a csoportom karanténban. Nem akarok már hétfőn sem menni, viszont akkor mindenki meg fogja tudni, hogy mi miatt - bár tudják, hogy babát szeretnénk. Nem szeretném túl korán bejelenteni… viszont ha dolgozni nem járok, a szülők is hamar rájönnek (egy ksi faluról beszélünk). Faramuci helyzet. :( De nem fogok bemenni hétfőtől, csak véleményekre voltam kíváncsi. Köszönöm!
2022. jan. 23. 08:25
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Tappenzre mennek. Kulfoldon elunk, itt meg is tiltjak a kismamaknak, hogy bejojjenek dolgozni mar a pozitiv teszt utan.
2022. jan. 23. 08:29
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
hivatkozhatsz teljesen más indokra is, hogy miért nem mész. én bölcsiben dolgozom, maszkban, nagyon odafigyelve a kézmosásra, fertőtlenítésre. miután voltam dokinál és szívhang is volt, minden rendben volt, jeleztem a főnökömnek, kollégáimnak is. 7hetes voltam akkor, még azt a hetet végigdolgoztam, aztán karácsony jött, vissza nem mentem. nem éri meg a kockázatot.
2022. jan. 23. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!