Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dolgoznátok várandósan a...

Dolgoznátok várandósan a jelenlegi helyzetben óvodában?

Figyelt kérdés
Ha óvodában dolgoznátok, ahol épp karanténban van két csoport, bemennétek dolgozni, vagy minél előbb táppénz? Meg úgy általában is, egy óvodában szinte mindig van beteg gyerek.
2022. jan. 23. 06:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem óvónő, hanem középiskolai tanár vagyok, de egyből táppénzre küldött a dokim a 7. héten.
2022. jan. 23. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok. Beszéltem a főnökömmel. Nagyon jól fogadta, és meg is nyugtatott, hogy semmi baj nem lesz, ha az orvos kiír. A legfontosabb a mi biztonságunk most. Hatalmas kő esett le a szívemről… így azért mindennemű döntés könnyebb.

Kedves kérdező, mától már táppénzen voltál?

2022. jan. 24. 18:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Rendkívüli szünet van hétfő-kedd az oviban a COVID miatt. Tegnap viszont voltam a háziorvosnál, aki szerdától táppénzre vesz. 9-én megyek nőgyógyászhoz, a tesztek erősödnek szerencsére. Remélem minden rendben lesz! A főnököm nekem is nagyon rendes volt. Sok boldogságot Nektek!
2022. jan. 25. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!