Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt fiamat miért nem...

Felnőtt fiamat miért nem érdekli semmi amit mondok neki, ez irigység lehet részéről irántam?

Figyelt kérdés

Mesélek neki ha itthon van hogy kivel beszéltem telefonon, ki látogatott meg, miket meséltek ezek az emberek. És ilyenkor mindig azt mondja kérdezzem meg érdekli-e amúgy letojja mi van ezzel meg azzal, vele sem foglalkozik senki akkor ő miért foglalkozik bárkivel. Meg azzal vádol folyamatosan hogy én mindenkivel kedves vagyok mindenkivel foglalkozom csak vele nem.

Lehet ez egyfajta sértődöttség a részéről? Mert amíg nekem rengeteg barátom ismerősöm van, neki senkije sincsen, amúgy egy elég nehéz ember mondom én az anyjaként őszintén, így sok csodálkoznivaló ezen nincs is, hogy ő vele senki nem foglalkozik senki.

2023. jún. 25. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Éli a saját életét és más foglalkoztatja.
2023. jún. 25. 23:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én rokonaim egytől-egyik ilyenek, és nem, rhadtul nem érdekel a szomszéd Gizi néni, meg a zöldséges Pista.

Ha nem tudsz értelmes dolgokról beszélni, csendben is lehet maradni, és nem fárasztani a másikat a totál érdektelen fxságaiddal.

Kezdj olvasni, művelődni stb., és akkor lesznek önálló témáid, nem az, hogy a másik mit csinál - mellesleg az totál a magánügye.

2023. jún. 26. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"A nagy elmék eszmékről beszélnek, az átlagosak dolgokról, a kis elmék pedig más emberekről".

A fiadat joggal nem érdeklik azok a témák, amik téged foglalkoztanak és cseppet sem irígy rád, inkább irritálja, hogy te csak számára érdektelen emberek lényegtelen életeseményeiről szeretnél vele beszélgetni.

2023. jún. 26. 07:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Meg azzal vádol folyamatosan hogy én mindenkivel kedves vagyok mindenkivel foglalkozom csak vele nem."

Nem lehet, hogy az a fajta ember vagy, akinek idegenekre mindig van ideje, mert "azt úgy illik", de a családtagját meg elhanyagolja? Ilyen esetben jogosan irigy az ezredik szomszéd Gizikére, akit hamarabb meghallgatsz, mint őt.

2023. jún. 26. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"mindenkivel kedves vagyok mindenkivel foglalkozom csak vele nem."

Az is lehet hogy ez igaz csak te nem veszed észre.

2023. jún. 26. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nagyon ostobáknak kényszere mindenbe irigységet látni, ami a való életben nagyon nagyon ritkán jár szemmel látható negatívumokkal, főleg beszélgetésben. Konkrétan azt mondja, nem érdekli, és kifejezi, hogy vele nem foglalkoznak, sőt te sem az anyja. Ez a baja.., hogy foglalkozol a semmivel, és a semmiről beszélsz neki, míg őt leszarod. Ez az egód. Te vagy irigy, ő pedig aki szánakozva lenéz téged, hogy annyi nincs benned, hogy a senkik helyett a gyermekeddel foglalkozz. Nem irigy, csak nagyon unalmas vagy számára és felszínes.
2023. jún. 28. 07:08
 17/17 anonim ***** válasza:
19%
Nem nehéz személyiség, hanem ott hagyott. Amikor neked van belső világod, de egyedül vagy születésed óta, akkor ilyen lehetsz, mint a gyereked, aki nyíltan kimondja, hogy nem.
2023. jún. 28. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!