Anyukám miért nem tudott egy kicsit tapintatosabb és megértőbb lenni a feleségemmel? Csak egy kicsit átérezni a helyzetét?
Az anyádat nem kellett volna odavinni!a
Állj a sarkadra, ne itt pityogj és értesd meg vele, hogy semmi köze ahhoz a házhoz.
Persze úgysem fogod...
Nem bántás, de szüleidnek oda se kellett volna menni semmi közük ahhoz a házhoz. Ahhoz se, hogy feleséged mit kezd vele.
Hogy miért volt ilyen anyukád nem tudom de ez nagyon bántó. Elmagyarázni se lehet, ott kezdődik, hogy azt se értem miért akart oda menni. Teljesen máshogy látja a dolgot. Próbálj meg beszélni vele, amit itt leírtál azt mond el neki.
Ismeretlenül is részvétem a feleségednek és kitartást kívánok neki!
Ott elvesztettem a fonalat, hogy a te anyadnak mi a fax köze van a feleséged oroksegehez és hogy jut egyáltalán eszébe akar gondolatban is átalakítást tervezni valamin, amihez a budos életben nem is lesz köze.
Itt egy hibás van: te.
Nekem az ilyen kérdések nem kicsit tűnnek mesének.
Pontosan tudod, milyenek, erre nem elég, hogy elmondod, mentek, még őket is viszed. Innentől kezdve vagy semmi nem igaz belőle, vagy a feleséged iránti sajnálat. Utólag védenéd?
Nem ti örököltetek, hanem a feleséged. A hiéna szüleidnek talán ezt meg kéne mondanod.
Sajnálom szegény nőt hogy már senkije sincs, és még a férje se képes kiállni mellette.
Ha jól értem, az a kérdés, hogy anyuka pici fiának nőttek-e tökei vagy sem.
Nos, NEM!
A megoldást pedig abban látom, hogy a feleséged keres egy olyan férfit, akire tud támaszkodni...aki viszont nem Te vagy.
Nekem ezek olyan kis tutyi-mutyi kérdések. 32 évesen nem jutottál el oda, hogy elmondd anyádnak hogy semmi köze a feleséged örökségéhez?
Mert hogy közük nincs a házhoz.
Ehelyett felteszel egy kérdést, hogy miért nem volt megértő. Hát azért mert leszarja.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!