Anyukám miért nem tudott egy kicsit tapintatosabb és megértőbb lenni a feleségemmel? Csak egy kicsit átérezni a helyzetét?
Hát a feleséged helyébe a sakktáblával b@szaruntottam volna pofán. Aztán megmutattam volna a vendégszobát, kint az utcán. Te meg ha egy mukkot se szóltál volna vagy azóta se kértél volna bocsánatot biztos el is válok. Az én családom se semmi, de anyádék…pofám leszakad.
Neki vendégszoba kell oda.
Aztán minek? Jóhogy nem akar beköltözni…
de a szüleim mindenképpen jönni akarták, és látni hogy “hogyan lehet átalakítani” - és? :D
Elmentek ketten. Vagy mi vagy te, ötéves, aki képtelen leszakadni az anyukájáról, és ha anyuka kitalál valamit, akkor máris pattan?
Ezt még párszor eljátszod, és a feleséged úgy otthagy, mint a sicc.
TE miért nem tudtál egy kicsit tapintatosabb és megértőbb lenni a feleségeddel?
Eleve tudtad hogy anyád azért menne hogy belepofázzon a dolgokba, írtad is hogy azt akarta megnézni mit kellene átalakítani….
Nonszensz hogy feleséged nem akarja hogy anyuka jöjjön, te szintén nem tartod jó ötletnek, anyuka mégis jön.
A hülye családodat meg téged hagynálak ott egyik napról a másikra.
Ha ellentmondok, apám anyámat terrorizálja, és hangfelvételben jönnek a sikítások. A rendőrség érdemi lépést még nem tett. Ne ítélkezz, hanem váltsunk kormányt, hogy legyen isztambuli egyezmény, és megállítsuk a családon belüli erőszakot.
47es vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!