Anyukám miért nem tudott egy kicsit tapintatosabb és megértőbb lenni a feleségemmel? Csak egy kicsit átérezni a helyzetét?
Akkor most hogy is van ez?
Hálószobává, vagy vendégszobává akarja alakíttatni anyád a képzeletbeli "tisztaszobádat"?...amit megsúgok neked, soha nem használtak, nem is fűtötték - legfeljebb egy életöltő alatt talán 2-3x - ezért is volt a neve "tisztaszoba" Abban a nagyfater nem sakkozott és nem dugdosott whiskyt.
Szerintem inkább te vagy a "fogyi"!:D
A Kérdező nevezte tisztaszobának, nem én, holott manapság ilyen elnevezés nincs. Ha viszont annak nevezi, akkor a 100 éves funkciója alapján nevezi annak.
Három eset lehetséges.
- Te vagy a fogyatékos,
- a Kérdező a fogyatékos
- kamu az egész
- te vagy a Kérdező egy másik nickről.
Akármelyik igaz erre, szánalmas vagy!
"Tegnap voltunk ott először a haláluk óta. Ketten akartunk menni, mert tudtam hogy a feleségem elsírhatja magát, mert félig ott nőtt fel, de a szüleim mindenképpen jönni akarták, és látni hogy “hogyan lehet átalakítani”.
Leírnád őszintén, hogy miért nem a feleséged kérését és érzéseit tartottad tiszteletben és szem előtt ebben a kérdésben, (ráadásul úgy, hogy te is érezted, hogy nem jó ötlet a szüleiddel menni mindjárt így első alkalommal).
Miért a szüleid akarata volt fontosabb számodra?
Miért nem tudtál nekik nemet mondani ebben a kérdésben?
(Főleg úgy, hogy a leírtak alapján tudod is, hogy irigyek, és gondolom, azzal sem először szembesültél 32 évesen, hogy anyukád érzelmi intelligenciája finoman szólva hagy kivetnivalót maga után.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!