Ez irigység vagy veszélyes?
28N vagyok, van egy férjem és egy gyerekünk aki 2 éves.
Nos a nővéremnek fél éve született gyereke és folyton panaszkodik,hogy nincs ideje semmire sem, látja,hogy én kb egy fél délelőtt alatt bármit elintézek ha kell.
Érdeklődött,hogy mégis,hogy vagyok képes bevásárolni, főzni, mosni, takarítani, postára járni, elintézni egy csomó mindent,mellette fodrászhoz menni, körmöshöz( amíg még lehetett).
A válaszom az volt,hogy azért van magamra és mindenre időm mert egyrészt nem egy egyedülálló anyuka vagyok,van egy férjem is aki kiveszi a részét mindenből, a másik pedig,hogy én mindent,de még a vásárlást is online intézem
Bevásárlás online
Posta,csekkek, biztosítás online
Telefonszáma online,csak pár kattintás és nem kell sorban állni, várni,sietni... Nekem ez így kényelmes és idő takarékos.
A főzés megvan 1 órán belül a férjem mosogat és tereget,a takarítás közös.
Azért tudtam elmenni a fodrászhoz mert van egy férjem aki foglalkozik a gyerekünkel,hogy nekem is meglegyen egy kicsit az én időm,egy kis feltöltödés kikapcsolódás.
A nővérem ezt szinte sértésnek vette és kb lehülyézet,hogy veszélyesen élek, felelőtlenül kiadom az adataim,sok a csaló tolvaj,ja mert egy OTP direkt, Telekom alkalmazás biztos kamu.... és nem érti meg,hogy semmi rossz nincs benne egyszerűen nem akarja elfogadni,hogy én így teremtek meg időt magamnak.
Ez ennyire veszélyes,hogy online minden és van időm vagy csak irigy rám,hogy belőlem nem tűnt el a nő attól,hogy anya lettem?
Hogy segítsek így a nővéremen ha nem fogadja el a tanácsaimat,és az a baj,hogy meg se próbálja.
Sajnos a személyes segítség nem tudjuk megoldani,ezért mondtam neki az online dolgot mert bevált,nagyon megkönnyíti a dolgodat és örülnék ha megpróbálná,de folyton csak nyafog,de tenni nem tesz semmit
És én már unom a nyafogasat,hiába adok neki ötleteket semmi változás
30 éves a nővérem,nem olyan idős,mint az anyánk vagy a nagyi aki félne ezektől
És egy OTP, Telekom alkalmasban mi félelmetes
Ez nem szuperszuloség,hogy két kattintás és kész, ez idő spórolás
Mégis hogyan segítsek a nővéremen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!