Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik olyan hogy egy anya...

Létezik olyan hogy egy anya irigyli a felnőtt lányát?

Figyelt kérdés

Irigyli azt hogy jobb körülmények között él, hogy drágább ruhái vannak, többet engedhet meg magának, a külfödi utazásokat, a szakmai sikereit.

Mindent ami az anyának nem jutott. Irigyli a lányát mindezért és az idő múlásával fokozódik ez az érzés.

Egy ilyen kapcsolatot milyen módon lehet kezelni?

2020. dec. 19. 14:49
1 2
 1/16 Savlekotő ***** válasza:
88%
Megszakítod a kapcsolatot,sok szülő ilyen,nemtől függetlenül aki egy sütit is irigyel a gyerekétől nem hogy utazást.
2020. dec. 19. 14:55
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk volt ilyen. Anyám nem tudta megemészteni, hogy vállalkozó vagyok, és otthon működtetem az irodámat. Tehát nem kelek minden nap fél 5-kor, és nem buszozok 50 km-t (ahogy ő tette), hogy a szarságos munkahelyére bejusson reggel 06:30-ra.

Neki ez volt a fájó pontja. Ja, és az eldobható pelenka a gyerekemnek.

Kérdésedre válaszolva, igen, VAN ilyen anya.

2020. dec. 19. 14:57
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Én olyat is láttam már, hogy a gyerekkorú lányát irigyelte egy anyuka, hát elég szánalmas, nem lehet könnyű ilyen helyzetben gyereknek lenni.

Fogalmam sincs, mit tennék. Feltehetően minimálisra csökkenteném a kapcsolatot.

2020. dec. 19. 15:02
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

De gyerekkorú lányán mit irigyel amúgy?

Mert hogy még felnőtt lányától a felnőtt életét irigyli, ami neki nem adatott meg, az is bunkóság. De egy gyereket irigyelni...:(

2020. dec. 19. 15:07
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
2-est azért kell lepontozni, mert vállalkozó lett, és nem volt kénytelen beállni a sorba?
2020. dec. 19. 15:10
 6/16 Savlekotő ***** válasza:
95%
Persze hogy le pontozza a sok 3 műszakos,miért lepődsz meg..
2020. dec. 19. 15:11
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Igen.

Elkezdtem irni az egeszet.

De inkabb kitoroltem.

Szoval IGEN.

Hogy hogy lehet kezelni?

Nem tudom.

De nem ugy, mint en, aki boldogan beszamolt a sikereirol, mert az utolso bort is lerantotta volna rolam.

Igy is eleg sokat leszedett... szep szoval, de akar lelki zsarolassal, ami szornyu szornyu dolog. Raadasul nem iszonyat szukseges dolgokrol van szo. Hanem csak urizalas.

2020. dec. 19. 15:19
 8/16 anonim ***** válasza:
31%

Az irigység nem feltétlenül rossz dolog, csak az átlag ember gondolja negatívnak.

17 éves lányom van, irigy vagyok rá, hogy neki több lehetősége van minden téren, mint nekem volt, hogy fiatal, csinos és szép. Ez nem azt jelenti, hogy elvennem ezeket tőle és magamnak adnám, hanem azt, hogy jó lenne ha nekem is így lenne.

Ezen szerintem nincs mit kezelni.

2020. dec. 19. 15:20
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

8. Igen, lehet irigynek es buszkenek lenni.

Meg lehet irigynek es rossz zsarnoknak lenni, kicsikarni a gyerekbol amit csak lehet, mert o szult meg es o nevelt fel, ez “jar” neki, kulonben milyen gyerek vagy mar?

Kulfoldi utazas, ettermek, szoliberlet, edzoberlet, sieles, auto, lakashitel torleszto, szamlak, telefon, smh mumell...

Nem mindegy az “edesanya” melyik utat valasztja.

2020. dec. 19. 15:26
 10/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
42%
orulne neki ha lenne olyan mint sok filmben hogy kicserelodjon lelkuk es akkor lanya gurcoljon csak o meg elvezze az eletet :)
2020. dec. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!