Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt fiamat miért nem...

Felnőtt fiamat miért nem érdekli semmi amit mondok neki, ez irigység lehet részéről irántam?

Figyelt kérdés

Mesélek neki ha itthon van hogy kivel beszéltem telefonon, ki látogatott meg, miket meséltek ezek az emberek. És ilyenkor mindig azt mondja kérdezzem meg érdekli-e amúgy letojja mi van ezzel meg azzal, vele sem foglalkozik senki akkor ő miért foglalkozik bárkivel. Meg azzal vádol folyamatosan hogy én mindenkivel kedves vagyok mindenkivel foglalkozom csak vele nem.

Lehet ez egyfajta sértődöttség a részéről? Mert amíg nekem rengeteg barátom ismerősöm van, neki senkije sincsen, amúgy egy elég nehéz ember mondom én az anyjaként őszintén, így sok csodálkoznivaló ezen nincs is, hogy ő vele senki nem foglalkozik senki.

2023. jún. 25. 19:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem se érdekel anyám munkatársai mert azt se tudom ki az meg leszarom... Ha ritkán haza megyek akkor mindenről és mindenkivel van foglalkozva csak velem nem. Feltételezem olyan kategória vagy , mint anyám
2023. jún. 25. 19:49
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon gyenge
2023. jún. 25. 19:49
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Unalmas neki, a többi hozzád hasonlóan unalmas emberek, semmi élete.

Tényleg ez a témád, amikor a fiad hazamegy?

Tanul, dolgozik, barátnő, hobbik? Ezekről kérdezgesd.

2023. jún. 25. 19:52
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Engem sem érdekel anyám csicsergése, kivel mit beszél, milyen akciós zsemlét vett és hány csekket adott fel.Másról egyébként sem tud beszélni.

Nincs párom, magányos vagyok és nem egy asszonyi locsogás érdekel,hanem az,hogy rendbehozzam az életem.

Sok apa, anya ezt nem érti,csak fújja az ostoba hétköznapi szövegeit.

F

2023. jún. 25. 19:58
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem foglalkozol vele? A pletyizést mással csináld, ne vele.
2023. jún. 25. 19:59
 6/17 anonim ***** válasza:
98%

Ezeket inkább egy barátnődnek meséld. Nekem anyám nincs, anyósom szokott így mesélgetni, hogy a Rozi így, a Gizi meg úgy, egyiküket sem tudom, hogy kicsoda, akkor miért érdekelne, meg egyébként is.

A fiadtól szoktál kérdezni, érdeklődni róla? Az ő életével foglalkozz. Szerintem inkább az a baja, hogy nem érdekel téged, hogy mi van vele.

2023. jún. 25. 20:11
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Asszonyi locsogás, Jézus, négyes, te még ne fuss neki a párkapcsolatnak.
2023. jún. 25. 20:13
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Elnézésedet kérem, de engem sem érdekelne, ha az anyám a szomszéd Gizi néni térdműtétjéről hablatyolna, pedig nő vagyok. Egy férfi pedig biológiailag másképp kódolódott, mondhatni "leszarom üzemmódban" vannak (kortól függetlenül). Arról nem beszélve, hogy már csak Gizi nénire való tekintettel sem pletykálnék. Neki is van egy családja és Nektek/nekünk is.
2023. jún. 25. 20:32
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Aki sokat beszel, az keveset mond. Ki nem allhatom az ertelmetlen fecsegest. A pletykalkodast meg plane, rohadtul nem erdekel xy elete, van nekem sajatom.
2023. jún. 25. 20:49
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

Én valahol elvesztettem a fonalat!

Hogy lehet irigységet lekövetkeztetni abból, hogy unja a szövegedet?

2023. jún. 25. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!