Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tapasztaltatok ilyesmit?...

Tapasztaltatok ilyesmit? Létezik, hogy a szülő irigy a gyerekére?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy jól érzékelem-e, meg hogy egyáltalán van-e ilyen, de esküszöm az az érzésem, hogy irigyek. Megnézték a házunkat, fikázták. (ők egyedül, eddig mindenki odavolt érte) Mikor autót vettünk, fikázták. (Miért azt a márkát? az sz@r..)Mikor meglettek a gyerekek, mindenáron a közelünkbe akartak költözni, hiába ellenkeztem.Amikor megtették, akkor többször közölte, hogy nehogy azt higgyem, hogy ő ugrani fog, ha nekem segítség kell, majd csak akkor jön, ha neki kedve lesz. (nem kellett, remekül elbírtam 4 gyerekkel, egyedül vittem őket úszni, zenesuliba, mindenhova) Sorolhatnám az ilyen példákat estig.Mi ez az egész? Miért csinálják? Nem élnek rosszabbul, mint mi,sőt. Más szülő büszke a gyerekére, értékeli a teljesítményeit, nálunk meg mintha mindig le akarnának nyomni.

2021. jún. 22. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Az én szüleim és a férjem szülei is ilyenek.
2021. jún. 22. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:
És te is irigységnek érzed ezt részükről?
2021. jún. 22. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem hiszem, hogy ez irigység. Inkább önigazolás.

Én is sikeres vagyok, a gyereknek nincs sokkal jobb háza, autója stb.

Az én gyerekemnek akkor is szüksége lesz rám ha már saját családot alapított mert úgyis mindent jobban tudok.

Ilyesmi lehet

2021. jún. 22. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Max inkább félelem, hogy " fölöslegessé " válik.
2021. jún. 22. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Megkeseredett gazdagság :D

Van egy pont ahonnan már semmi sem jó.

2021. jún. 23. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:
5- érdekes, amit mondtál, de kifejtenéd kicsit bővebben?
2021. jún. 23. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!