Öngyilkos lennél, ha meghalna egyszem gyermeked?
Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 13:55
4/24 anonim válasza:
Ugye nem te vagy az egyszem gyerek, aki éppen meg akar halni?
5/24 anonim válasza:
Én igen.
70 éves vagyok, már semmit nem tartogat az élet. Egyetlen tiszta örömöm a sikeres gyerekem és nem szeretnék olyan világban élni, amiben ő nincs benne.
6/24 anonim válasza:
Óóóóó :( 🥺😢 remélem ez csak elméletik kérdés
7/24 anonim válasza:
Elég sivár élete lehet annak, akinek az egyetlen öröme a gyerek az életben. Nem mellesleg iszonyat teher a gyereknek is, ha ezt ereztetik vele.
8/24 anonim válasza:
Édesanyám igen, én nem akarok gyereket.
9/24 anonim válasza:
Ezt nem lehet így előre megmondani. Az öngyilkos gondolatok egy rendkívüli és szélsőséges mentális állapot következményei, és amíg nem vagy abban az állapotban, nem tudhatod biztosan, hogy mennyire erősen lenne benned ilyen késztetés.
10/24 anonim válasza:
Aki lepontozott miért tette? Az zavarja, hogy egy normális embernek van más öröme is az életben a gyereken kívül, vagy az, hogy akinek nincs, az konkrétan tönkre vágja a gyerek életét ezzel a teherrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!