Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnátok le, ha a...

Hogyan reagálnátok le, ha a szülő hülyének nézne csak azért, mert egyetemre szeretnél menni és nem 3 műszakozni a gyárba?

Figyelt kérdés
Most érettségiztem, jelentkeztem is februárban egyetemre, viszont teljesen hülyénék néznek és nem igazán támogatják ezt az egészet. Már akkor is le lettem hülyézve, amikor szakmunkás helyett gimibe mentem továbbtanulni. Szerintük felesleges elmennem egyetemre,mert diploma nélkül is 300 ezret kereshetek itt helyben a gyárban, de nem igazán értik meg,hogy egyáltalán nem szeretnék ebben a szabolcsi kisvárosban maradni. Már teljesen elbizonytalanítottak az egésszel kapcsolatban és nem igazán tudom,hogy hogyan kellene reagálnom néhány szavukra ezzel kapcsolatban.

2023. jún. 16. 22:57
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
17%
#40 Így már értem. Ezt mondjuk válaszolhattad volna a #36-os hozzászólásomra is, de jobb volt futni még egy kört.
2023. jún. 17. 10:19
 42/44 anonim ***** válasza:
70%
A villamosmérnök állati keresett szakma, nagyon hamar lehet vele jól keresni a diploma után, de gyakornokként is könnyű elhelyezkedni vele az egyetem alatt. A férjem csoportja tele van villamosmérnökökkel, a kollégái fizetései kb. bruttó egymilliónál kezdődnek, de egy tapasztalt szakember ennél többet is hazavisz. Mi egy fizetésből hatan élünk (én még gyesen vagyok a legkisebbel). Ha gyári munkás lenne, nyomorognánk abból a nettó 300-ból.
2023. jún. 17. 11:27
 43/44 anonim ***** válasza:
62%
#42 Ennyi a lényeg.
2023. jún. 17. 11:34
 44/44 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, nem olvastam el a válaszomat, de szerintem kamu.

Pont a másik véglet az elterjedt, akármilyen átlagos képességű (vagy idióta) gyerekből diplomást akarnak csinálni a szülők bármi áron.

2023. jún. 17. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!