Szülők, ti hogyan reagálnátok, ha fiatok egy transz lányt hozna haza?
Figyelt kérdés
Meglepődnétek, elfogadnátok, esetleg felháborodnátok?2022. okt. 27. 16:01
1/34 anonim válasza:
Túl sok futanari hentai-t néztem ahhoz, hogy legyen bármilyen érdemleges reakcióm.
2/34 anonim válasza:
Meglepődnék, de semmi ítélkezés vagy bármi negatív megnyilvanulas
3/34 anonim válasza:
Furcsa lenne, de nem degradálnám. Félre hívnám a fiam és megkérném, h az ágyban halkan tevékenykedjenek, mert nem szeretném őket hallani. De ennyi, elfogadnám. Harcolni ellene sokkal rosszabb, ki vagyok én, h megmondjam kit szerethet....
4/34 anonim válasza:
Na, már beindult a jóemberkedés...
1X merné megtenni.
5/34 anonim válasza:
Hát igen 5 te egy igazi s.ggfej vagy, remélem sose lesz gyereked. Majd jól megvered, h a lányokat szeresse? Boldog életed lehet....
6/34 anonim válasza:
Honnan tudnám, hogy transz??? Minden műtét és kezelés ellenére férfinek néz ki?
7/34 anonim válasza:
7# hát ha már haza hoz valakit a fiad, illő alá nézni van-e töke vagy nincs. Ez hagyomány.
9/34 anonim válasza:
"Honnan tudnám, hogy transz??? Minden műtét és kezelés ellenére férfinek néz ki?"
. Nem tudom, miért, én ugyan teljességgel elfogadom azt, ha valaki nem td azzal a nemmel azonosulni, amivel születésekor azonosították, és ezért végigcsinálja az egész tortúrát, de valahogy én szinte mindig észreveszem, ha egy hölgy transznemű. Valami egyszerűen feltűnik.
Egyébként, honnan tudhatja:
1. a fiad megmondja
2. még a kezelés elején jár, vagy el sem kezdte, ezért egyértelműbbek a jelek
10/34 anonim válasza:
Mire gonosz kérdező, hogy transz lány? Fiúnak született, de most lányként él vagy lányként született de most fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!