Valaki segítene nekem , mert néha már a lányomat sajnálom?
Nem, nem veled van a baj, dehogyis, hanem a három évessel.
Nem kicsit vagy idegbeteg és jó lenne, ha elmennél egy pszichológushoz, mert így tönkreteszed a gyereked életét.
Nevelőanyám ugyanilyen pi..a volt. Mióta végre elköltöztem, rá nem nyitom az ajtót, és már 30 múltam, de máig szorongok, ha valaki hangosabban szól hozzám. Ó, és felnőttként persze ÉN jártam pszichológushoz az ő áltaa okozott szrságok miatt, mert ő sohasem látta be, hogy mentálisan súlyos problémái vannak.
Az én apám is rajtam vezette le..
29 éves vagyok, ha tehetem akkor a közelébe se megyek. Évi 3 pofavizit minél gyorsabban letudva.
Azóta már én is anyuka vagyok, el sem tudnám képzelni, hogy az én lámyomnak is így kelljen felnőnie.
"Amúgy az utcán vagy idegenben is üvöltözöl vele? Vagy akkor mégiscsak képes vagy magadat moderálni, ha rólad gondolnak rosszat mások?"
Áhhhh az ilyenek nem türtőztetik magukat egy percig sem. Naponta látok olyanokat, buszon, utcán, hogy anyuka torka szakadtából üvölt a sokszor még nagyon pici (2-7 éves) gyerekkel, pont leszarja hogy hány ember nézi és hallja. Személyes kedvencem mikor a kiabálástól sírni kezd a gyerek, majd jön a "ha most azonnal nem fogod be a pofád úgy megverlek hogy beledöglesz". És ezt így az egész busz előtt. Van mikor a járdán rohanva nem elég hogy ordít, de még cibálja is a gyereket maga után mert szerencsétlen nem bír olyan gyorsan menni. De ha odamegyek és úgy megtépem, mint ő a gyereket, akkor már megy a feljelentés 😏
Néha amúgy sajnálom is a lányomat az esetek után és bocsánatot is szoktam tőle kérni majd ölelgetem , puszilgatom. Néha próbálom magam türtőztetni de valamikor nem sikerül.
És azt is belátom , hogy hibás vagyok és nem vagyok tökéletes mint bárki más meg néha nekem is feltűnik hogy az sem normális amit én csinálok de valamikor kijön belőlem. Meg néha már unom , hogy itthon is alkalmazkodjak ahhoz amit állandóan a lányom akar mert mindig csináljam azt akkor néha a feleségem f@szságait is hallgassam akkor a munka helyemen is alkalmazkodjak bizonyos dolgokhoz. Aztán én meg mikor hol élek mikor tudok a saját igényeimnek tenni bármit is szinte soha vagy nagyon ritka. Reggel kinyitom a szemem aztán azóta teljesen estig mindig a leányzóval vagyok mert egyébként meg nagyon apás inkább apát válassza. Nem kell félre érteni hogy ellene beszélek mert egyáltalán nem csak néha egy kis nyugira vágyok mert amúgy meg mi ketten nagyon jól kijövünk egymással inkább őt választanám mint a feleségemet. Amúgy meg a múlttal kapcsolatban ahogy mások említették nekem nevelő apám van akivel nem volt olyan nagyon szoros apa fia kapcsolat de viszont azért jól kijöttünk egymással de viszont szorongó gyerek voltam elég sokszor és érzékeny típus. Amúgy meg férfi vagyok nem nő 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!