Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki segítene nekem , mert...

Valaki segítene nekem , mert néha már a lányomat sajnálom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet velem , hogyha ki akadok a lányomra valami végett nevelési dologhoz kötődően nagyon ki tudok akadni és néha alig tudom magam türtőztetni. Próbálom olykor gyakorolni a türelmet de néha úgy vagyok vele , hogy sokkal jobb ha kiadom magamból a dolgot és kiabálok, üvöltök vele utána meg én sajnálom a dolgot és a lányomat , hogy hogyan viselkedtem vele. Amúgy meg néha azt nem bírom ha nem fogad szót vagy ellenkezik.

2023. jún. 16. 17:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
96%

Hát ezt jobb ha elfelejted. Ha kiabálni, dühöngeni szükséges számodra, tedd azt elvonulva.

A lányod nem boxzsák, hogy rajta vezesd le a feszkót.

Amúgy ki hány éves a sztoriban?

2023. jún. 16. 17:10
 2/38 A kérdező kommentje:
Én vagyok 28 a lányom meg 3 éves lesz ősszel
2023. jún. 16. 17:13
 3/38 anonim ***** válasza:
94%

Uhh, szegény gyerek... Ideje lenne megoldást találnod a dühkitöréseidre, mielőtt szegényt megnyomorítod ezzel.

"néha úgy vagyok vele , hogy sokkal jobb ha kiadom magamból a dolgot és kiabálok, üvöltök vele"

Ez nagyon rosszul látod, ez a legrosszabb, amit tehetsz. Valahogy máshogy vezesd le a feszkót és lehetőleg ne egy másik élőlényen. Egy valódi boxzsák erre nagyon megfelelő. Kungfuztam régen, volt boxzsák is a teremben, tényleg remekül le lehet rajta vezetni a feszültséget. Bár lehet, hogy az első pár alkalommal véresre vered rajta a kezed - ahogy én is tettem anno -, de az könnyebben meggyógyul, mint a lányod lelke.

2023. jún. 16. 17:19
 4/38 anonim ***** válasza:
95%
Szegény pici. Nagyon sajnálom. Nekem is ilyen volt anyukám. Besikerült gyerek voltam, éppen indultak volna a közös életbe, de még várni akartak. Ezt "én " kersztbevágtam. Keresd meg az igazi okot, ami frusztrál és oldd meg vagy engedd el, de ne bántsd a saját gyerekedet.
2023. jún. 16. 17:20
 5/38 anonim ***** válasza:
95%

Keress fel egy orvost aki foglalkozik indulatkezeléssel.

Szegény gyerek….. :(

2023. jún. 16. 17:27
 6/38 anonim ***** válasza:
92%

Egy 3 éves pici és ártatlan gyerekkel üvöltözöl, aki még rosszalkodni sem tud igazából?!!

Ilyenkor látszódik, hogy minden -nevelésre képtelen- idegbajos hisztigépnek lehet gyereke, akitől remélhetőleg még időben elveszik majd a hatóságok.

Még mielőtt kárt tesz benne.

2023. jún. 16. 17:31
 7/38 anonim ***** válasza:
87%
Úristen, egy hároméves gyerekkel üvöltözöl, és még meg is ideologizálod? Jóvátehetetlen idegrendszeri károkat okozol neki! Már eddig is okoztál, ne csodálkozz, ha nyugtalan lesz! A biztonság kötelezően jár a gyereknek! Indulatkezeléshez pszichológust kell igénybevenni. Amúgy az utcán vagy idegenben is üvöltözöl vele? Vagy akkor mégiscsak képes vagy magadat moderálni, ha rólad gondolnak rosszat mások?
2023. jún. 16. 17:32
 8/38 anonim ***** válasza:
91%

Külső, valós segítséggel. Nem itt a neten.

Tudok ajánlani pár irányt.

2023. jún. 16. 17:36
 9/38 anonim ***** válasza:
92%
Hát ő még nagyon picike. Egy tininek még úgy-ahogy elmagyarázhatod, de egy ilyen kicsi gyereknek? Próbálj tenni ellene.
2023. jún. 16. 17:41
 10/38 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok velem van a baj (?)
2023. jún. 16. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!