Valaki segítene nekem , mert néha már a lányomat sajnálom?
Szerintem nagyon jó, hogy kiírtad a kérdést. Nyilván a legjobbat szeretnéd a gyerekednek, és valószínűleg nem is tudatosult benned, ami történik. Én is küzdöttem, sőt küzdök is még a haragommal, amiről tudom, hogy nem a kisfiam az oka, hanem sokkal messzebbről jön (a saját gyerekkorombol). Velem is nagyon türelmetlenek voltak a szüleim. Külső segítséggel (egyéni és csaladterapia) dolgozom az ügyön, neked is ezt javasolom.
Sok sikert!
Szinten 3 éves gyerek anyukája vagyok
Egyetlen egy alkalommal kiabaltam vele,amikor számára életveszélyes dolgot szeretett volna tenni. Mai napig emlékszik rá pedig 7 hónapja volt és tudja is azóta h mennyire veszélyes lehet számára .
Soha nem kiabálok vele,nem is értem egy ilyen pici gyerekkel hogy lehet kiabálni
Hatalmas károkat okozol a gyermekednek.
Nem vagyok tökéletes anya mielőtt jönne a komment
De kiabálni nem szoktam
Velem is állandóan kiabált anyám és ez nagyon megmaradt bennem.
Utolsó voltam
#26 #27 A te hozzáállásod a normális. Teljesen érthető, hogy megrémül az ember, ha a gyereke életveszélyes dolgot csinál és emiatt rákiabál a gyerekre. Ez egy normális reakció.
Viszont azért leüvölteniegy 3 éves kisgyereket, mert "nem fogad szót vagy ellenkezik" számomra a bántalmazás kategória. Ez nem normális.
Nos, nekem két fiam van. Anyám soha nem kiabált velem. Nem hittem a fülemnek, hogy képes kiabálni a két gyerekkel. Van az a gyerek, aki tényleg kiakasztó és megátalkodott. Jobb bezavarni ilyenkor a szobájába vagy büntiszék. Ha a gyerek is heves természetű, volt kitől örökölni. Egyébként meg csak az nem húzza fel magát, akit nem érdekel a gyerek, hogy szót fogadjon, vagy szófogadó gyereke van.
Nyugi, tanulni kell a türelmet is, küldd a szobájába, míg lenyugszol. Aztán büntetés, megbeszélés. Büntiszék pont elég, 3 perc, 3 éves. Csak maradj higgadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!