Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem magam kínosan...

Jogosan érzem magam kínosan amiért segítenek?

Figyelt kérdés
1 éve hogy elköltöztem a szüleimtől, apám közel él hozzám és néha kapok ezt azt. Albérletet én fizetem magamnak 110 ezer és 200 a fizetésem, plusz 20 ezer segélyt kapok. Étel egyrészét magamnak, néha főz vagy rendel és az tőle van, néha a saját dohányából cigijéből add nem keveset, mióta a kávéfőzőm tönkrement energiaitalt fogyasztok (napi 3-4), néha szotyolázok. Bár nemigen járok sehová, nem vagyok kimozdulós, alkoholt sem iszom. Megváltozott munkaképességű vagyok viszont teljes beosztásban dolgozom, ő a főnököm jelenleg, viszont előtte is dolgoztam teljes beosztásban úgy hogy mmk-s vagyok, előtte rehabos melón szedtem össze a pénzt hogy eltudjak költözni mert már idejét éreztem, ott havi 80 at kaptam 4 órás munkával. Kicsit zavar hogy nem vagyok teljesen önálló, néha besegít a takarításban azzal hogyha dolgozom csinál egy kis rendet, de ha én vagyok otthon én takarítom az albérletem. 22/f Egyébként nem szoktam megkérni semmire, kéretlenül megteszi.
2023. jan. 22. 06:59
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ma mondtam apámnak hogyha arra jár ne kezdjen takarításba, megoldom én, főzni tudok de azt mondta ha egyedül élek ne fordítsak arra időt.
2023. jan. 22. 07:11
 2/27 anonim ***** válasza:
89%

Havi 90ből napi 4 energiaital 🤣🤣

Grat grat. Szerintem elég gáz hogy apád nélkül gyakorlatilag életképtelen vagy.

2023. jan. 22. 07:39
 3/27 A kérdező kommentje:
Kell a koffein az alacsony vérnyomásomra.
2023. jan. 22. 07:42
 4/27 anonim ***** válasza:
98%

Pénzügyileg mondtam, hogy nem a legokosabb döntés, mondjuk egészségileg sem meg kb sehogy, a helyzetedben.

A maradék 90ből 30at energiaitalra költesz? :D lol, okos.

2023. jan. 22. 07:56
 5/27 A kérdező kommentje:
Majd ha lesz egy kávéfőzőm kávét iszom helyette, egyszerűen igénylem a koffeint.
2023. jan. 22. 07:58
 6/27 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk 4000 huf egy kotyogós, de oké, mondd még a kifogásokat :D
2023. jan. 22. 08:01
 7/27 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, más 22 évesen otthon lakik és a szülei tartják el (pl mert tanul), vagy munka mellett lakik otthon. Az, hogy önálló háztartást viszel, ráadásul megváltozott munkaképességűként, szerintem teljesen jó. Szerintem nem gond, ha segítenek a szüleid, ha megengedhetik maguknak. Inkább azon gondolkozz szerintem, hogy van-e számodra előrelépési, fejlődési lehetőség. Pl képezni magad, hogy idővel jobb állásod lehessen, találni valami hobbit vagy társaságba járni, ismerkedni, párkapcsolatot szerezni.
2023. jan. 22. 08:08
 8/27 anonim ***** válasza:
88%

A kotyogós kávéfőző jutott eszembe elsőre, azonnal, pár ezer forint, kínai üzletekben a legolcsóbb.

A fő kérdésedre mindenképpen azt mondanám, hogy sokan szocializálódnak abban, hogy segítséget kérni ciki, pedig egyáltalán nem az.

Viszont ahogy végigolvastam, apukád nagyon szeret téged és türelmes. Te viszont nagyon rosszul gazdálkodsz a pénzeddel. Így ez ebben a formában, 90 ezer forintból dohányzás, 4 energiaital, kaja, plusz még ő a főnököd is...

Mit dolgozol? Nem tudod ugyanazt a munkát másik cégnél csinálni, ami esetleg többet fizet?

2023. jan. 22. 08:16
 9/27 A kérdező kommentje:
Portás vagyok, ahoz képest nem rossz :D. Majd boncmester szeretnék lenni ha alkalmasnak találnak, esetleg találni valami szellemi munkát, mondjuk asszisztens vagy nem tudom. Egyébként tudom hogy rossz anyagilag de egyszerűen igénylem ezeket a rosszz szokásokat :D.
2023. jan. 22. 08:21
 10/27 anonim ***** válasza:
81%

Szóval az a terv hogy 200 helyett majd keresel 200at vagy esetleg 200at, vagy nem tudod.

Ha igényled a rossz szokásokat, akkor halj éhen mellette 🙈

Idióta.

2023. jan. 22. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!