1 éve hogy elköltöztem a szüleimtől, apám közel él hozzám és néha kapok ezt azt. Albérletet én fizetem magamnak 110 ezer és 200 a fizetésem, plusz 20 ezer segélyt kapok. Étel egyrészét magamnak, néha főz vagy rendel és az tőle van, néha a saját dohányából cigijéből add nem keveset, mióta a kávéfőzőm tönkrement energiaitalt fogyasztok (napi 3-4), néha szotyolázok. Bár nemigen járok sehová, nem vagyok kimozdulós, alkoholt sem iszom. Megváltozott munkaképességű vagyok viszont teljes beosztásban dolgozom, ő a főnököm jelenleg, viszont előtte is dolgoztam teljes beosztásban úgy hogy mmk-s vagyok, előtte rehabos melón szedtem össze a pénzt hogy eltudjak költözni mert már idejét éreztem, ott havi 80 at kaptam 4 órás munkával. Kicsit zavar hogy nem vagyok teljesen önálló, néha besegít a takarításban azzal hogyha dolgozom csinál egy kis rendet, de ha én vagyok otthon én takarítom az albérletem. 22/f Egyébként nem szoktam megkérni semmire, kéretlenül megteszi.
Ha jogos, akkor sem változtatsz, ha nem jogos, akkor meg főleg nem.
Mi szeretnél akkor?
2023. jan. 22. 08:38
13/27 A kérdező kommentje:
Hát nem könnyű jó állást találni, sok helyett felkerestem aztán vagy nem hívnak vissza vagy ki tudja.
2023. jan. 22. 08:41
14/27 A kérdező kommentje:
Esetleg kevesebb energiaitalt iszom, max kettőt, vagy veszek egy kotyogóst minél előbb.
2023. jan. 22. 08:42
15/27 anonim válasza:
Hát nem ártana. Ha apád nem tolna, mi lenne veled? Utca?
2023. jan. 22. 09:22
16/27 A kérdező kommentje:
Valószínűleg kevesebbet fogyasztanék mert tudnám hogy nem tehetem meg az ellentétét, ennyi.
2023. jan. 22. 09:23
17/27 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés? Jó neked ez a csöveslét.
2023. jan. 22. 09:32
18/27 anonim válasza:
1.ne érezd magad kínosan, természetes, hogy a szülő segíti a gyerekét, különösen téged, hiszen megváltozott munkaképességű vagy. Attól, akit szeretünk, nem szégyen segítséget elfogadni. Köszönd meg neki, fejezd ki, hogy hálás vagy.
2.a dohányzásról és az energiaitalról sürgősen szokj le! Tönkre fog menni a szíved, érrendszered, sokkal jobban ki leszel szolgáltatva másoknak.
3.napi két nescafe is bőven olcsóbbra jön ki egy hónapra mint az a sok energiaital. De megpróbálhatod a teát, zöld teát is, az lassabban viszi fel a vérnyomást, de hosszabb ideig tart élénken, és utána nem zuhan le hirtelen. A szotyi teljesen okés.
2023. jan. 22. 09:32
19/27 anonim válasza:
Dehogy szokik le, neki kelllllenek a rossz szokások, megmondta :D
2023. jan. 22. 09:34
20/27 A kérdező kommentje:
Energiaitalból visszaveszek majd, amúgy szívbetegséggel lettem leszázalékolva. Azt mondta az orvosom hogy igyak helyette akár 3-4 főzött kávét. Cigi marad, mióta leszoktam a nyugtatóról 7 év után azóta dohányzom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!