Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van anyáméknak, hogy...

Igaza van anyáméknak, hogy segítenem kéne a nővéremnek?

Figyelt kérdés

A nővérem az egész gyerekkoromat pokollá tette. Mára annyira rossz viszonyba vagyunk, hogy még köszönni sem szoktunk egymásnak és nagyjából öt éve nem beszéltünk egy szót sem.

Szerencsére sikerült le lépnem otthonról, csak néhány bútort hagytam ott és sajnos a kutyámat mert albérletbe nem tudtam elvinni. Anyáméknak nem volt ezzel problémája egészen mostanáig. Amíg a tesóm ki nem találta hogy őt zavarja a kutya, meg a cuccaim. Be akarja magának építtetni a pincét szóval tűntessem el a szekrénysort meg a kanapét, amit bútorozott albérletbe nem tudok elvinni.

De ez őket kicsit sem érdekli.

Nem két forint volt és saját házba még jól jönne, de ha nem viszem el megy a kuka mellé. A kutya meg a menhelyre.

És ezek után még én segítsek neki mindezt megoldani. Nehogy már mást keljen ide hívni aki kidobálja a cuccaimat.

Emiatt a szüleimmel is megromlott a viszony. Szerintem igazságtalanok. Az meg a másik hogy én 27 évesen tudtam valamit kezdeni az életemmel. Ő meg 32 évesen otthon van. Ő apa pici lánya. Pedig nincs semmi célja, csak van. Dolgozni se nagyon szokott. Anyámék tartják el.

2022. jún. 21. 15:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Hát én biztos nem hagynám hogy a kutyám menhelyre kerüljön. A bútort leszarnám, vennék másikat. De nyilván kinek mi fontos.
2022. jún. 21. 15:32
 2/20 anonim ***** válasza:
7%
Ha köt hozzá valami akkor segítened kéne egyébként nem.
2022. jún. 21. 15:33
 3/20 anonim ***** válasza:
98%
A kutyának keress felelős gazdát, vagy keress olyan albérletet, ahova veled mehet. A bútort eladnám, többet pedig feléjük sem néznék.
2022. jún. 21. 15:38
 4/20 anonim ***** válasza:
98%
A bútort add el, a kutyának keress új otthont. Szar helyzet, de próbáld belőle a legjobbat kihozni.
2022. jún. 21. 15:45
 5/20 anonim ***** válasza:
98%
Én csak a kutyához tudok hozzászólni.Add örökbe.Megértem,hogy nem tudtadagaddal vinni,de az öcsém pont ezt csinálta. Otthagyta anyáméknak a nagytestű 2 kutyáját,mert ő elment külföldre dolgozni,anyáék meg oldják meg,hogy a kutya ne szökjön,legyen etetve,orvoshoz víve,sétàltatva stb.Eleinte még legalább küldött pénzt az ellátásukra,egy ideje azt is elfelejti,anyáék meg nem bírnak velük,de nem szabad odaadni senkinek őket,mert ő szereti a kutyáit.A bútort ha nem tudod te tárolni akkor add el.Nem mondom,hogy igazságosak,de nem kötelező a te cuccokat tárolniuk ki tudja meddig.Most az mindegy hogy mire kell a hely nekik,ha egyszer kell.
2022. jún. 21. 15:49
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem igazán értelek. Eleve olyan alberletbe kellett volna menni, ami nem bútorozott és lehet vinni a kutyát is. Anyámék haza nem raktár és azt sem értem, miért kellene nekik a te kutyádat nevelni.
2022. jún. 21. 15:50
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Add el a bútorokat. S ezentúl a szüleidet is szard le a tesóddal együtt.
2022. jún. 21. 15:52
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem teljesen korrekt, hogy ha már nem élsz otthon, akkor minden cuccidat elviszed onnan, anyukádék háza nem raktár. A kutya pedig a tiéd, te vagy a felelős a jóllétéért, keress olyan albit, ahová viheted.
2022. jún. 21. 16:12
 9/20 Savlekotő ***** válasza:
86%
Ugyan az lett ki írva ott 42 éves verzióban.. Nyári szünet van...
2022. jún. 21. 16:28
 10/20 anonim ***** válasza:
18%
Ha "pokollá tette" az életedet, akkor miért nem teremtettél olyan tiszta helyzetet, amibe nem tudnak belekötni ?
2022. jún. 21. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!