Igaza van anyáméknak, hogy segítenem kéne a nővéremnek?
A nővérem az egész gyerekkoromat pokollá tette. Mára annyira rossz viszonyba vagyunk, hogy még köszönni sem szoktunk egymásnak és nagyjából öt éve nem beszéltünk egy szót sem.
Szerencsére sikerült le lépnem otthonról, csak néhány bútort hagytam ott és sajnos a kutyámat mert albérletbe nem tudtam elvinni. Anyáméknak nem volt ezzel problémája egészen mostanáig. Amíg a tesóm ki nem találta hogy őt zavarja a kutya, meg a cuccaim. Be akarja magának építtetni a pincét szóval tűntessem el a szekrénysort meg a kanapét, amit bútorozott albérletbe nem tudok elvinni.
De ez őket kicsit sem érdekli.
Nem két forint volt és saját házba még jól jönne, de ha nem viszem el megy a kuka mellé. A kutya meg a menhelyre.
És ezek után még én segítsek neki mindezt megoldani. Nehogy már mást keljen ide hívni aki kidobálja a cuccaimat.
Emiatt a szüleimmel is megromlott a viszony. Szerintem igazságtalanok. Az meg a másik hogy én 27 évesen tudtam valamit kezdeni az életemmel. Ő meg 32 évesen otthon van. Ő apa pici lánya. Pedig nincs semmi célja, csak van. Dolgozni se nagyon szokott. Anyámék tartják el.
Szerintem jobb lenne ha eladnád a bútorokat . Így mindenki jól jár .
Ha van egy ismerősöd / barátod aki tervezi , hogy örökbe fogad egy kutyát ,akkor megtudnád beszélni vele , hogy a tiedet vigye el . Azután még te is tudsz találkozni a kutyáddal nem , " tűnik el " teljesen .
Nem a nővéred ek kell segíteni, ne így fogd fel. Azokat a bútorokat meg plusz 5 évig ott akarod tárolni? Lehet bútorozatlan albérletet is találni, talán a kutyádat is viheted, vannak tulajok akik engedik. Ha tiéd a kutya mert te akartad akkor miért tőlük várod el hogy neveljék? Kicsit sajnálom a kutyát hogy már senki se akarja.
Szerintem fuss neki megint ennek az albérlet keresésnek, vagy be kell látnod hogy nem lehet mindent egyszerre. Keress új gazdát a kutyának a bútorokat meg add el.
Ami ott van cuccod, add el vagy nézz körül a környéken hol lehet bérelni raktárat vagy valami garázst ahol tárolhatnád meg hogyanyagilag bírnád-e ezt ha egyáltalán kellenek a bútorok még.
A kutya ügyében vagy egyeztetsz a tulajjal hogy engedje hogy ott legyen, vagy ha nem keress olyan helyet ahová viheted és talán a cuccaidat is. Ha egyik sem jelent megoldást akkor a cuccaidat add el, ha tényleg nem fér el sehol. Aztán a kutyának meg inkább keress egy szerető gazdát ahol jó helye lehet, vagy ha van egy nagyon jó haver és betudná fogadni ha mást nem csak átmenetileg akkor próbáld meg, de semmiképp se engedd hogy menhelyen kössön ki, utcán kívül az a másik legrosszabb hely egy állatnak.
Aztán ezek után még hogy Ők vannak megsértődve ésa szüleidet nem érdekli hogy pokollá tette az eddigi életedet akkor közlöd velük hogy innentől kezdve egyikőjükkel sem fogsz beszélni és boldoguljanak ahogy akarnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!