Hogy mondjam el anyáméknak, hogy a szobámat vallási jelképekkel szeretném díszíteni?
Sziasztok!
A szobámba szeretnék vallási dísztárgyakat, viszont a családom mindig is kritikus volt a vallásokkal szemben.
Én viszont hiszek egy vallásban, és annak a neves alakjainak képeit és szobrait szeretném kirakni a szobámba.
Hogy mondjam el ezt anyáméknak?
attól függ, milyen vallás..
ha valami sátánista cucc, annak én sem örülnék
Csak tedd meg, te szobád, te dolgod, meg gondolom te pénzed.
Ha kritikusak (de nem ellenségesek), akkor beszélgess velük, hogy ez neked miért fontos meg mit jelent számodra, meg hagyd, hogy ők is elmondják amit gondolnak, ilyenek:)
Én szerintem helyes dolog, hogyha fellvállalod, hogy hiszel Istenben, és hogy szeretnél erre utaló díszítéseket a szobádba tenni.
Szerintem az lenne a legjobb, hogyha egy nyugodt pillanatban megkérdeznéd a szüleidet erről, és kiderülne, hogy van-e egyáltalán kifogásuk a hited ellen és ha igen, akkor pontosan mi is a problémájuk ezzel.
Ha valaki ŐSZINTÉN, nem képmutatásból keresztény, az csak pozitív dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!