Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem magam kínosan...

Jogosan érzem magam kínosan amiért segítenek?

Figyelt kérdés
1 éve hogy elköltöztem a szüleimtől, apám közel él hozzám és néha kapok ezt azt. Albérletet én fizetem magamnak 110 ezer és 200 a fizetésem, plusz 20 ezer segélyt kapok. Étel egyrészét magamnak, néha főz vagy rendel és az tőle van, néha a saját dohányából cigijéből add nem keveset, mióta a kávéfőzőm tönkrement energiaitalt fogyasztok (napi 3-4), néha szotyolázok. Bár nemigen járok sehová, nem vagyok kimozdulós, alkoholt sem iszom. Megváltozott munkaképességű vagyok viszont teljes beosztásban dolgozom, ő a főnököm jelenleg, viszont előtte is dolgoztam teljes beosztásban úgy hogy mmk-s vagyok, előtte rehabos melón szedtem össze a pénzt hogy eltudjak költözni mert már idejét éreztem, ott havi 80 at kaptam 4 órás munkával. Kicsit zavar hogy nem vagyok teljesen önálló, néha besegít a takarításban azzal hogyha dolgozom csinál egy kis rendet, de ha én vagyok otthon én takarítom az albérletem. 22/f Egyébként nem szoktam megkérni semmire, kéretlenül megteszi.
2023. jan. 22. 06:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Sosem voltam rosszul koffeintől, a vérnyomásom általában alacsonyabb az átlagnál, pláne ébredés után, akkor kb mintha víz alatt lennék.
2023. jan. 22. 09:44
 22/27 A kérdező kommentje:
Annyi hogy nehéz dolgokat nem emelgethetek 20 kiló felett, kardió jellegű mozgást bármilyen mennyiségben szabad.
2023. jan. 22. 09:45
 23/27 anonim ***** válasza:
22%
Ne érezd magad kínosan. Itt meg sok a rosszindulatú ember akik orulnek ha belerughatnak még egyet abba aki amúgy is padlón van.
2023. jan. 22. 10:01
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Amugy energiaital kb ugyanaz mitn egy kb.
2023. jan. 22. 10:30
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
kb az kv akart lenni.
2023. jan. 22. 10:30
 26/27 anonim ***** válasza:
75%
boncmester tuti nem lehetsz, mert ott emelgetni kell a testeket, nincs hozzá meg a fizikumod.
2023. jún. 12. 01:32
 27/27 anonim ***** válasza:
31%
Hát, én csak pozitív véleményt tudok neked írni. Minden rosszat , amit itt írnak, hagyd figyelmen kívűl. Vannak 40 évesek is akik még anyuval -apuval laknak. ehhez képest előtted emelem kalapomat. Nem foglalkozz azzal mennyi energia italra van szukseged, te életed, idd ha jol esik, mások sokkal durvább dolgokkal mérgezik magukat. Szerintem meg igenis harcolj azért, hogy azzal foglalkozz ami neked örömet okoz. Nem mindig a sok pénz a legfontosabb. Kereshetnél 400 ezret , ha a munka amit csinálsz lehúz lelkileg. Úgyhogy fel a fejjel, és ne hallgass mások rosszindulatú irásaira.
2023. jún. 21. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!