Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki segítene nekem , mert...

Valaki segítene nekem , mert néha már a lányomat sajnálom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet velem , hogyha ki akadok a lányomra valami végett nevelési dologhoz kötődően nagyon ki tudok akadni és néha alig tudom magam türtőztetni. Próbálom olykor gyakorolni a türelmet de néha úgy vagyok vele , hogy sokkal jobb ha kiadom magamból a dolgot és kiabálok, üvöltök vele utána meg én sajnálom a dolgot és a lányomat , hogy hogyan viselkedtem vele. Amúgy meg néha azt nem bírom ha nem fogad szót vagy ellenkezik.

2023. jún. 16. 17:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán szereted a lányodat??ha dühöngeni akarsz inkább fuss egy nagyot ne tehetetlen gyerekek legyél kemény
2023. jún. 16. 17:50
 12/38 anonim ***** válasza:
83%
Nem is a pici csöppséggel!!
2023. jún. 16. 17:50
 13/38 anonim ***** válasza:
83%
Miért, szerinted kivel lenne baj?
2023. jún. 16. 17:58
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
6-os, amíg nem a Pszichiátrián fekszik kikötözve a kérdező, a gyámügy oda se dugja az orrát, azt elhiheted.
2023. jún. 16. 18:31
 15/38 anonim ***** válasza:
92%

Szerinted kivel van baj?

A gyerekkel?

Tudod ha tényleg igaz, hogy ilyen vagy nem csak kamu a kérdés akkor nagyon gyorsan fel kellene keresned egy szakembert még mielőtt jobban sérül az a szerencsétlen gyerek.

2023. jún. 16. 18:31
 16/38 anonim ***** válasza:
86%
Komolyan nem érzed, mennyire nem normális az, amit csinálsz?
2023. jún. 16. 18:32
 17/38 anonim ***** válasza:
74%
Aki gyamuggyel fenyegetőzik az tudja, hogy működik a gyermek vedelmi rendszer? Nezz utána.
2023. jún. 16. 18:35
 18/38 anonim ***** válasza:
92%
A bocsánatkérés változtatás nélkül csak manipuláció.
2023. jún. 16. 19:08
 19/38 anonim ***** válasza:
77%
De hogy az ilyen ideggyenge nők mi a francnak szülnek... tönkretéve vele a gyereket... elég baj, ha ezt neked el kell magyarázni, hogy nem üvöltünk egy alig 3 éves gyerekkel. Tudod, egy gyerekhez sok-sok türelem kell. Lemondással, áldozatokkal jár a gyereknevelés. Előbb kellett volna annyi önkritikádnak és eszednek lenni, hogy ha ennyire nem tudod kezelni a feszültséged és idegbeteg vagy, akkor NE szülj. De hát muszáj, mert a társadalmi elvárások, meg a CSOK... tudod, nem mindenkinek való ám az anyaság. Az a jobbik eset, ha ezt valaki belátja. Ha nem látja be... hát ez vagy te.
2023. jún. 16. 19:16
 20/38 anonim ***** válasza:
93%

Ha igaz a sztori:

"sokkal jobb ha kiadom magamból a dolgot és kiabálok, üvöltök vele"

Ha kiveszed a fenti idézetből az utolsó szót, akkor csinálhatod. Menj ki a parkba és üvölts ott. Természetes, hogy egy kisgyerek nem mindig fogad szót, feszegeti a határokat, lehet, hogy a lányod dackorszakos is. Ha nagyon nem tudod kezelni az indulataidat, keress szakembert.

2023. jún. 16. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!