Fiatalként, mit tennél ha le rokkanna az egyik szülőd?
Nem vagyunk rossz anyagi helyzetben, de ahhoz hogy megtartsuk amink van, ahhoz részben fel adtam a saját család témát. Mérlegeltem hogy én élek tovább, vagy keresünk egy otthont miután átbeszéltük ezt, de ez fel sem merült, mert nem okoz akkora nehézséget egy félig önellátó emberre figyelnünk, valaki mindig van mellette azért.
Biztos van olyan pont amikor már a családnak el kell engedi a hozzátartozót, és szakemberek felügyelnek rá, de én ebben nem hiszek, így megoldjuk házon belül. Ez nyilván hatással lesz az ismerkedéseimre is, ha úgy alakul valakivel, aki olyan az elfogadja hogy egy 30 éves fiatal férfi miért "ragadt" otthon.
Nyilván te tudod mit tervezel egy kapcsolatban. De ez működne hosszú távon is? Mert hiába nem igényel most komoly gondoskodást, de mi lesz 10-15-20 év múlva? Vagy ott a másik kérdés, hogy ha nem is fog több gondoskodást igényelni később sem, de akkor is ott kell laknotok. Tudnátok oda például gyereket vállalni (már ha szeretnétek egyáltalán)? És saját gyerek(ek) mellett is lenne időtök mindenre, még ha most nem is tűnik soknak?
54 évesen azért 12-13 éves gyereke legyen valakinek elég furcsa, ugyanis nem lesz előtte szülői minta 20+ éves korára amikor elindul az életben, és sok kérdőjel felmerül benne.
Egy hirtelen jött stroke változtatta meg mindannyiunk életét.
Kérdező nem mindenki roncs 52 éves korára, nem mindenki szül 20 évesen.
Lehet hogy ez a kétkezi munkás világban így van, de a diplomás szellemi munkát végzettek között nem.
Én is ezért írtam neki, bakker sógornőm 41 és 43 évesen szült. Most 50, kis iskolás gyerekekkel. Ő fizikai munkát végez, de bakker neveli a két gyereket öcsémmel együtt.
Tehát nem kell 52 évesen temetni senkit. Minden esetre szomorú ami a kérdező apjával történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!