Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fiatalként baj lesz a gyakori...

Fiatalként baj lesz a gyakori alkoholfogyasztásból?

Figyelt kérdés
18 évesen ha elég gyakran iszok alkoholt (heti 1-2 alkalommal) mivel mert iskolás vagyok és jön a nyár:D ebből már lenne visszafordíthatatlan egészségügyi károsodás? Én szeretek kikapcsolódni, inni, de viszont minden ivásnál bűntudatom van:/ nem szeretném, hogy később az egészségem rovására menjen az alkoholfogyasztás. Természetesen ha diákmunka, iskola van akkor nyilván nem iszok. :D

2023. máj. 1. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ésszel, mintha lenne is
2023. máj. 1. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
nyugi, neked már mindegy
2023. máj. 1. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
" elég gyakran iszok alkoholt (heti 1-2 alkalommal)" ha minden héten iszol 1 dobozzal se árt meg. Hidd el falun ütősebb italok vannak és 10 év körül kezdik :D.
2023. máj. 2. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

"Hidd el falun ütősebb italok vannak és 10 év körül kezdik :D."

nem csoda hogy felnőttkorukra ilyen agyhalottak lesznek

https://www.youtube.com/watch?v=-4UMWgjEi4c&pp=ygULcGVwc2kgY..

2023. máj. 2. 14:36
 5/6 anonim válasza:
100%

Szia

Nekem is így kezdődött, csak 14-15 évesen

Aztán egyre lentebb mentem a lejtőn, 26 éves koromra majdnem börtönbe kerültem az ittas vezetéseim miatt, elvesztettem teljesen az életem irányítását, az alkohol vette át az uralmat

Én teljesen abba hagytam az alkohol fogyasztását, mert soha nem tudtam belőle mértékkel fogyasztani

Már több, mint 1 éve vagyok absztinens, azóta vissza nyertem életem irányítását

Üdv 27/N

2023. máj. 3. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy baj lesz, idővel tönkremegy a májad.
2023. máj. 21. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!