Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért tartozik a bulizásnoz...

Miért tartozik a bulizásnoz az alkoholfogyasztás is?

Figyelt kérdés
Akkor jó inni amikor a barátokkal összeülünk és beszélgetünk, csak úgy lehet meginni néhány sört meg felest. De buli közben miért isznak az emberek? Attól nem fog jobban menni a tánc és csak az lesz a vége, hogy felfordul a gyomrom attól az egy pohár sörtől is és szarul leszek. Inkább iszok vizet vagy colát ha bulizni megyek. Nem is beszélve a hazajutásról, ha otthon a barátokkal iszunk, akkor nem kell hazamenni, nem úgy mint a buliban. Más is így van vele? 18F

2018. aug. 4. 02:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha szórakozóhelyen vagy egyéb közterületen lévő buliba megyek, akkor én sem szeretek inni. A jó buli megadja a hangulatot, nem kell alkohol. Meg ja, a táncolás és hazajutás macerás lenne.

De ha házibuliról van szó, ahol csak barátok vannak, akkor azért (nálunk legalábbis) alap egy kis alkohol, ott az adja a hangulatot. Főleg az ivós játékok, mi mindig azzal kezdünk. :D

18/L

2018. aug. 4. 03:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Van, aki túl félénk és pia nélkül nem mer táncolni, nekem is kell ilyenkor egy kicsi folyékony bátorítás (ismétlem egy KICSI, volt már 1-2 eset, amikor kicsit túlittam magam, elegem is lett a piából viszonylag rövid idő alatt, azóta mindig csak annyit iszok, hogy picit felpörögjek meg meglegyen a partihangulat).

Ergo nem feltétlenül rossz az, ha iszik az ember, csak mértékkel kell.

2018. aug. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!