Hogyan nyugtathatnám le anyámat úgy, hogy ne vegye észre, hogy én voltam?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy anyám egy ideges személyiség. Van amikor elfelejtek dolgokat pl. (ledobni a szennyesbe a ruhát). Ezeken mindig NAGYON feldühödik és ordítozik velem és van hogy néha meg is ver. És én már eléggé félek tőle, és van, hogy hiába akarok nem emlékszem hogy mit kellet volna megcsinálnom. Elég szar a memóriám. És nem akarom hogy anyám ideges legyen. Mit csinálhatnék én, hogy lenyugodhasson. Van amikor azt látom rajta hogy azt akarja hogy féljek. Volt egy olyan eset hogy direkt próbáltam nem előgni magam, hátha ettől nem lesz ideges, de akkor megkérdezte hogy miért nem sírok, gyerunk sírjál csak. Szóval mit tehetnék hogy nyugodt maradjon? Úgy kéne vmit csinálnom hogy ne vegy észre hogy én vagyok az, aki le akarja nyugtatni pl. nem mondhatom neki hogy vegyél egy mély levegőt stb. És egyébként nem utálom őt, sőt mostanában próbálom szeretni. :)2023. jún. 10. 08:20
31/31 anonim válasza:
72 - "Senkire sem akkor leszek ideges, mikor először mondom neki, hogy mi a probléma, és hogy ezt így ne már, hanem akkor, mikor két-háromszori, nyomatékos, részletesen kifejtett kérésem ellenére is már megint ugyanazt csinálja.
Akit hülyének néznek, az néha /bizonyos emberekkel úgy is fog viselkedni.
Egy értelmes, együttműködő embertől elég valamit egyszer kérni.
Aki pedig nem akar engedelmeskedni/a kedvedre tenni, az előtt csak lejáratod magad, ha többször kérsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!