Hogyan nyugtathatnám le anyámat úgy, hogy ne vegye észre, hogy én voltam?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
1.- nek nem értem miért kéne fél kilenckor aludni.
4. Válaszolónak :
???
Első lépésben próbálj meg te lenyugodni, mert a stressz rongyolja a memóriát. Ez millió helyen le van írva, de személyes tapasztalatom is.
Ne szívd mellre ha ordítozik, tudd be annak, hogy ő ilyen és ez legyen az ő problémája. Az is lehet, hogy alapban idegbeteg, de az is lehet, hogy ez nála egy felvett és rögzült viselkedésforma, amin csak ő tudna javítani, ha akarna.
Ha te ebben nem leszel neki partner - azaz nem látja, hogy kiborulsz - akkor okafogyottá válik a "műsora"
Igyekezz akkor és azonnal megcsinálni amit kér, akkor nem tudod elfelejteni és közben adjon erőt a tény, hogy az idő megy és előbb-utóbb megszabadulhatsz ebből a generált pokolból!
Ne felejtsd el, hogy az idő neked dolgozik, ő csak egyre idősebb lesz, te meg még csak most fogod kezdeni az életet, lejjebb fog venni a hangerőből, amikor ő szorul(na) rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!