Hogyan nyugtathatnám meg magam?
Szerintem sehogy nem tudod megnyugtatni magad.
Tölts minél több időt a mamáddal, akkor is, ha nehéz, hidd el, mindkettőtöknek jót tesz. Használd ki még azt az időt, ami van neki, és akkor sokkal boldogabban fog elmenni, ha eljön az ideje, neked pedig nem lesz bűntudatod, hogy több időt is tölthettél volna vele.
Nagyon sajnálom:(
19:30-as válaszadónak:Igen, szerintem sűrűn be fogomk menni anyukámmal! Apukámat már elvesztettem, tudom, hogy milyen, amikor rájövünk a szerettünk halála után, hogy mennyi minden kimaradt, amíg élt.... (tudom, kuszán fogalmazok, de nagyon kivagyok...)
19:34-es válaszadónak: Tiszta szívből örülök, hogy felépült a mamád!!!!!! Bízom és imádkozom!
19:34 (18/l)-nek: Majdnem sírtál? De kedves vagy! Én is küszködöm most a könnyeimmel.... Kívánom, hogy a Te mamád is sokáig éljen még! MInden jót!
Tényleg szomorú, és nem lehet semmit mondani, csak hogy egyszer mindenkinek eljön az idő...
Mellesleg biztatásképpen: Pszichológiából tanultuk, hogy a nők az unokák miatt élnek tovább, mint a férfiak. Lehet, hogy tudsz rajta segíteni! Mondd meg neki, hogy nagyon várod már, hogy hazajöjjön, mert nagyon szereted és hiányzik.
Jajj... én is mindjárt sírok... :(
21/L
Szia!
Szerintem, próbálj meg csak a mamádra összpontosítani és ne a gépekre mikor bent vagy nála. Beszélgess vele minél többet, pl ha szokott sütni neked (nektek), hogy mikor jössz már haza sütni nekem azt a finom sütit, olyat senki nem tud, csak te. Szóval valami ilyesmikkel próbáld őt is nyugtatni, nem csak magad, mert neki is kell a pihenés és a nyugalom. Akkor nyugodtabb lesz ő is. És akkor lehet tényleg haza mehet. Remélhetőleg. Ha asztmás vagy, akkor mindig legyen nálad a pumpa szükség esetére, de próbálj erőt venni magadon, légy erős és ha ez összejön akkor nem fogsz fulladni és mamád is látja, hogy nyugodt vagy ez őt is nyugtatja és erőt adhat neki!
Nagyon sajnálom! Remélem tudtam segíteni! Még egyszer kitartást!
Lajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!